2018-10-21 15:54


Deputații fac SCUT în jurul Rovanei PLUMB. Ce a decis Comisia juridică în privința urmăririi penale în dosarul BELINA

 |  21:31
Deputații fac SCUT în jurul Rovanei PLUMB. Ce a decis Comisia juridică în privința urmăririi penale în dosarul BELINA

Comisia juridică a Camerei Deputaților a respins luni solicitarea Direcției Naționale Anticorupție referitoare la încuviințarea efectuării urmăririi penale a fostului ministru al Mediului, Rovana Plumb.

S-au înregistrat 14 voturi pentru respingerea solicitării DNA și 9 voturi împotriva respingerii solicitării, a anunțat deputatul PNL Ioan Cupșa, citat de Agerpres.

Raportul comisiei urmează să fie supus votului plenului Camerei Deputaților în ședința de marți.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului și Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu, în dosarul care o vizează și pe Sevil Shhaideh, referitor la trecerea unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea Consiliului Județean Teleorman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-10-16

TAGURI: plumb, dna, deputati, belina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
17 Oct 2017

Fiind o "chestiune" din vremea unei guvernări anterioare considerați că solicitarea ar fi trebuit formulată către Cotroceni, de unde s-ar fi "procedat" și în funcție de alte reglementăi aplicabile în "speță" ?
LEVST.
17 Oct 2017

Cred si eu! Corb la raven nu-si scoate ochii! Si -la fel- sunt sigur ca 99% din parlament s-ar face roata in jurul unui gratar pe care ar sfarai Kodruta(***) si cei care mai au curaj sa dea in pestera talharilor, numita parlament...(***asta nu inseamna ca ea nu poate fi trasa la raspundere, daca a facut sau face chiar si cele mai mici magarii... Si-a luat o cruce grea, trebuie sa o poarte)
@ANONIM
17 Oct 2017

desiguri ROVANA PLUMB trebia data pe mana nazistului astuia( GRUPUL ETNIC GERMAN organizatie nazista a carei continuatoare actuala este Forumul german..etc presedinte iohanis .Deci el spune clar ca forumul german este tot o organizatie nazista lucru dovedit de fapt prin atitudinea de SABOTARE a stabilitatii in ROMANIA) in concluzie ' marele arian''lua o hotarare corecta
@ANONIM
17 Oct 2017

marele Arian pune focalizarea pe cei din PSD in special pe cei din posturi cheie capabili si buni meseriasi Daca vede ca ceva merge bine vorbeste cu CODRUTA LULUTA si amaandoi fabrica un dosar de toata frumusetea apoi cu presa aservita fac propaganda pana ce persoana este inlaturata Cu asta se ocupa domnul sef de stat hot
ALEX
17 Oct 2017

Anonimii astia nici punctuatie nu Au, mai putin judecata. Astia toti merita sa arda incet.
Random imageUltimele stiri


loading...