2019-03-24 03:00


Deputatul Nicolae Păun, audiat de procurorii DNA

 |  10:55
Deputatul Nicolae Păun, audiat de procurorii DNA

Deputatul Nicolae Păun a venit, luni dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat alături de social-democratul Mădălin Voicu. Surse judiciare, citate de Agerpres, au afirmat că procurorii urmează să îi comunice lui Păun extinderea urmăririi penale.

Potrivit DNA, Nicolae Păun, care deține și calitatea de președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene; schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene; deturnare de fonduri; spălare a banilor; efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite; cumpărare de influență şi influențare a declarațiilor, toate în formă continuată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-22
Citeste si:
Ambasada SUA reacţionează după votul în cazul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun
UPDATE Răsturnare de situație în cazul Nicolae Păun. Aleșii s-au plictisit
STENOGRAME. Nicolae Păun, ameninţări la adresa procurorilor: "Fac câțiva ani de viață de pârnaie, dar când ies afară, dacă nu dau două cuțite în gât la procurori..."
UPDATE. Aviz favorabil de la deputaţii jurişti pentru arestarea lui Mădălin Voicu şi Nicolae Păun
Numele lui Eugen Teodorovici, în dosarul lui Mădălin Voicu. Deputatul PSD a intervenit la fostul ministru al Fondurilor europene ca să îl primească pe colegul său, Nicolae Păun
DNA cere arestarea deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun. Cei doi sunt acuzaţi de fraudare de fonduri europene, trafic de influenţă şi spălare de bani, într-un dosar care îi implică şi pe şefii ANAF
Cererile de arestare pentru Mădălin Voicu și Nicolae Păun, la Parlament
DNA cere reţinerea şi arestarea preventivă a deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun
Deputatul Nicolae Păun, la sediul DNA pentru audieri

TAGURI: deputat, nicolae paun, audiat, procuror, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...