2018-12-12 00:34


Descoperire macabră. Cu tractorul la discuit, a dat peste o femeie moartă

 |  19:13
Descoperire macabră. Cu tractorul la discuit, a dat peste o femeie moartă

O femeie cu vârstacuprinsă între 25 şi 30 de ani a fost găsită moartă pe un câmp la margineaoraşului Focşani, la câteva sute de metri de drumul naţional E 85. Pe corpulfemeii nu au fost găsite urme de violenţă. Până acum ea nu a fost identificată.

Trupul unei femei în vârstă de 25-30de ani a fost descoperit de un tractorist în timp ce efectua lucrări deagricultură pe un câmp la 30 de kilometri de oraşul Focşani. Victima era cufaţa în jos şi era acoperită cu un strat subţire de pământ. Era îmbrăcată cupantaloni, o bluza verde şi o geacă, iar în picioare nu avea decât o pereche deciorapi. Deocamdată nu se ştie cine e femeia, fiindcă asupra ei n-au fost găsiteacte de indentitate şi nici cum a ajuns cadavrul acolo. “Înurma primelor investigaţii s-a stabilit că victima nu avea pe corp urme deviolenţă. Urmează a se efectua autopsia pentru a se stabili cauza decesuluiacestei femei”, a declarat inspectorul Bogdan Toader din cadrul IPJVrancea.

Munca criminaliştilor este îngreunatăde faptul că în zona în care a fost găsit cadavrul au fost găsite foarte puţineindicii. Asta pentru că, din primele cercetări rezultă că trupul neînsufleţitse afla acolo de maxim două săptămâni, iar în ultima perioadă de timp ploile, darşi lucrările de primăvară ale câmpului au şters probele. Localnicii credeau căeste vorba despre o prostituată, numai că medicii legişti au stabilit că eravirgină.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...