2019-02-23 02:58


Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre fiul lui PONTA, accidentat GRAV la cap într-un meci de rugby

 |  14:33
Detalii de ULTIMĂ ORĂ despre fiul lui PONTA, accidentat GRAV la cap într-un meci de rugby

Andrei Ponta, în vârstă de 14 ani ani, a fost vineri dus de urgenţă la Spitalul Judeţean din Ploieşti, după ce s-a lovit la cap în timpul unui meci de rugby disputat în faza grupelor a turnelului U14, pe stadionul din Băicoi. Deşi se zvonea că puştiul fostului premier s-ar afla în stare gravă, realitatea pare a fi cu totul alta.

Fiul fostului premier Victor Ponta, Andrei, a postat pe contul de Facebook al tatălui său un mesaj de mulţumire personalului medical care l-a îngrijit şi celor care s-au gândit şi la el şi a estimat că peste două zile va fi externat de la Spitalul ”Bagdasar Arseni”.

”Vreau să le mulţumesc tuturor medicilor şi asistentelor de la Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Prahova care au avut imediat grijă de mine şi de colegul meu Horia. Şi le mulţumesc şi celor de aici de la Spitalul «Bagdasar Arseni» - sper să nu le stau pe cap mai mult de două zile!”, a scris Andrei Ponta.

”Le pup pe cele două bunici ale mele şi pe sora mea Irina care ştiu că au fost îngrijorate, dar nu s-au speriat prea tare! Ştiu şi că mulţi prieteni ai mei, dar şi ai lui Mami a mea (cea curajoasă şi mult încercată deja la karting şi rugby) şi ai lui Tati (cel cu multe accidentări ca şi mine) mi-au trimis un gând bun şi le mulţumesc tuturor din inimă pentru asta! Mă fac repede bine şi mă pregătesc de o vacanţă frumoasă aşa cum sper să aveţi toţi!”, se mai arată în postarea lui Andrei.

De la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, unde a fost dus iniţial, Andrei Ponta a fost transferat ulterior la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti cu o ambulanţă a serviciului public.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-01
Citeste si:
Fiul lui Victor Ponta a ajuns DE URGENȚĂ la spital!

TAGURI: andrei ponta, accident, cap, rugby, sanbatate, victor ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...