2018-10-23 02:15


DIICOT: Şapte traficanți de droguri, reţinuţi

 |  13:53
DIICOT: Şapte traficanți de droguri, reţinuţi

DIICOT a informat joi, într-un comunicat de presă, că procurorii au dispus reţinerea a șapte traficanți de droguri, acuzați că au vândut peste 6 kg de cannabis în mai multe localități din țară.

Potrivit sursei citate, Paul Vlad Obreja, Andrei Ionuț Paraschiv, Ovidiu Chelariu, Răzvan Baciu, Cristian Ștefan Homoranu, Mihai Pîrcălabu sunt acuzați de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc în formă continuată, deținere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu. De asemenea, Cristina Solomon a fost reținută pentru constituire a unui grup infracțional organizat și complicitate la trafic de droguri de risc în formă continuată.

„În perioada iulie 2015 — ianuarie 2016, membrii acestei grupări au procurat, comercializat și pus în vânzare cantități importante de cannabis (peste 6 kg) pe piața ilicită din municipiul Iași și alte localități din țară, în scopul obținerii de foloase materiale”, se arată în comunicatul DIICOT.

Procurorii au ridicat, în urma perchezițiilor domiciliare la locuințele membrilor grupării, 1.083 de grame de cannabis, precum și 213.700 de lei, 6.520 de euro, 300 de lire sterline și 900 USD, sume de bani provenite din vânzarea de droguri.

Persoanele reținute vor fi prezentate joi Tribunalului Iași cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, procurorii au dispus față de doi inculpați măsura preventivă a controlului judiciar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-28

TAGURI: diicot, sapte, traficant, droguri, retinut
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...