2018-12-15 22:44


DIICOT umblă la Butoane în Giurgiu

 |  21:00
DIICOT umblă la Butoane în Giurgiu

Unul dintre fiii lui Octavian Grecu, zis Butoane, şi alţi trei locotenenţi ai săi, au fost reţinuţi, ieri, de procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane. Dan Grecu, fiul lui Octavian Grecu, este acuzat de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori, în timpul percheziţiilor făcute la locuinţa lui fiind găsită o fată de 15 ani.

Procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Giurgiu fac cercetări faţă de trei persoane puse sub învinuire pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional şi trafic de minori. Membrii grupării sunt acuzaţi că au recrutat mai multe victime minore, cu vârste cuprinse între 14 şi 15 ani, din judeţul Giurgiu, pe care le-au constrâns la practicarea prostituţiei.

DIICOT umblă la Butoane în Giurgiu
zoom
Procurorii DIICOT au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza judeţului Giurgiu, la locuinţa lui Dan fiind găsită una dintre victime, în vârstă de 15 ani. Cercetările au fost făcute cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul SCCO Giurgiu, suportul tehnic şi informativ fiind asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Numele lui Octavian Grecu, zis Butoane, a fost legat, în ultima perioadă, de contextul agresiunii comise într-un bar din Giurgiuasupra baschetbalistului american Chauncey Hardy, decedat ulterior. Ionuţ Tănăsoaia, zis şi Gypsy Gipsanu, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, este un apropiat al lui Florin Grecu, pe un site de socializare fiind postată o fotografie în care Tănăsoaia îl ţine de gât pe „Floricel”. Doi dintre fiii lui „Butoane”, Florin Grecu, zis Floricel şi Ştefan Grecu, zis Căpăţână au fost audiaţi în acest dosar, ei fiind prezenţi în localul în care a fost agresat sportivul american.

Ionuţ Tănăsoaia, tânărul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzaţiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice.

Stradă cu numele lui Chauncey Hardy

Sala de sport situată în Parcul Steaua Dunării din municipiul Giurgiu, unde îşi efectua antrenamentele baschetbalistul american Chauncey Hardy, ca şi strada spre sala de sport au primit, ieri, numele sportivului, la iniţiativa Consiliului Local Municipal Giurgiu. Consilierii locali municipali au votat în unanimitate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-30

TAGURI: DIICOT, Giurgiu, Chauncey Hardy
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FLORIN
28 Oct 2011

Cum asa? Pai nu zicea seful politiei mai acu' cateva zile ca astia sunt inofensivi?!
Random imageUltimele stiri


loading...