2018-12-12 08:31


Dinel Staicu şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu. Omul de afaceri este dat în urmărire naţională

 |  13:36
Dinel Staicu şi-a schimbat numele în Dinel Nuţu. Omul de afaceri este dat în urmărire naţională

Omul de afacericraiovean Dinel Staicu, recent condamnat definitiv la şapte ani de închisoarepentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), se numeşte acum DinelNuţu, după ce, în luna ianuarie a acestui an, şi-a schimbat numele, preluându-lpe cel al soţiei.

Deciziade schimbare a numelui din Staicu în Nuţu apare în partea a treia a numărului10 din 2011 al Monitorului Oficial al României.

"Staicu Dinel, cudomiciliul în Craiova, aleea Mamaia numărul 2, judeţul Dolj, născut la data de9 august 1956 în comuna Leu, judeţul Dolj, fiul lui Ştefan şi Ştefana Staicu,solicită schimbarea numelui său de familie din Staicu în acela de Nuţu, spre ase numi Nuţu Dinel", se arată în ediţia Monitorului Oficial citată.

Soţia lui se numeşteNuţu Lenuţa.

Staicu a fostcondamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru complicitate la abuz înserviciu, în dosarul privind falimentarea Băncii Internaţionale a Religiilor. , marţi, în urma condamnării pronunţate luni deCurtea de Apel Bucureşti (CAB).

Până la momentultransmiterii acestei ştiri, poliţia nu a putut oferi detalii legate deschimbarea de nume a lui Staicu şi nici nu a putut preciza care ar fiimplicaţiile demersului acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...