2019-03-24 17:39


Directorul APIA Cluj, DISPĂRUT în lacul de acumulare Beliş-Fântânele! Este căutat de ore bune de scafandri şi poliţişti

 |  10:54
Directorul APIA Cluj, DISPĂRUT în lacul de acumulare Beliş-Fântânele! Este căutat de ore bune de scafandri şi poliţişti

Directorul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Cluj, Adrian Zaharia, este căutat de sâmbătă seara de poliție în satul Beliș și de scafandri în lacul Beliș-Fântânele, după ce a dispărut. Bărbatul a petrecut împreună cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat a plecat să se plimbe cu barca.

Familia a fost cea care a alertat autoritățiile cu privire la dispariţia directorului APIA din barca cu care naviga lacul. În barcă au fost găsite mai multe lucrui, între care ochelarii de vedere ai bărbatului, telefonul mobil, câteva articole de îmbrăcăminte şi vesta de salvare.

"A fost primit un apel imediat după ora 22.00 că este o barcă care se învârte în cerc pe lac în apropierea barajului Beliș-Fântânele. Au fost demarate căutări pe luciul apei cu o barcă a Detașamentului Huedin, una a serviciului Salvamont-Salvaspeo și două civile, din păcate fără rezultat până la această oră. Duminică dimineață se vor relua căutările împreună cu o echipă de scafandri de la serviciul salvamont-salvaspeo și de la inspectoratele limitrofe (scufundările se vor face în funcție de echipele de scafandri, având în vedere adâncime foarte mare a apei cca 80 m), a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU pentru Ziar de Cluj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-22

TAGURI: apia cluj, director, disparut, lac de acumulare, belis fantanele,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...