2017-01-20 20:03

EVENIMENT


Directorul adjunct al Direcţiei Regionale de Statistică Neamţ, în vizorul ANI

 |  13:04
Directorul adjunct al Direcţiei Regionale de Statistică Neamţ, în vizorul ANI

Directorul executiv adjunct în cadrul Direcţiei Regionale de Statistică Neamţ, Claudiu Harabagiu-Leporda, a intrat în vizorul Agenţiei Naţionale de Integritate deoarece deţine şi funcţia de membru în Consiliul de Administraţie în cadrul Companiei Municipale de Investiţii Urban SA, aflându-se în stare de incompatibilitate.

În perioada mai 2009 - iulie 2010, când a fost director coordonator adjunct al Direcţiei Regionale de Statistică Neamţ, dar şi după data de 12 decembrie 2010, când a fost numit director executiv adjunct al Direcţiei Regionale de Statistică Neamţ, Claudiu Harabagiu-Leporda s-a aflat în stare de incompatibilitate, potrivit ANI.

Obţinând, în perioada 2009 - 2010, venituri nete în sumă totală de 6.960 lei, Claudiu Harabagiu-Leporda deţine funcţia de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Companiei Municipale de Investiţii Urban SA începând cu 1 iulie 2008.

'Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate în cadrul regiilor autonome, societăţilor comerciale ori în unităţi cu scop lucrativ din sectorul public sau privat, în cadrul unei asociaţii familiale sau ca persoană fizică autorizată', conform. art. 94, alin. 2, lit. c) din Legea nr. 161/2003. Dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică, cu excepţia celor electorale, pe o perioadă de 3 ani, este retras persoanei faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: incompatibilitate, ANI, Neamţ, Claudiu_Harabagiu-LepordaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image