2019-03-26 13:09


DNA a cerut documentele contractului dintre Primăria Bucureşti şi FCSB

 |  13:41
DNA a cerut documentele contractului dintre Primăria Bucureşti şi FCSB

DNA a cerut, pe 29 iunie 2018, atât clubului FCSB, cât și Primăriei Capitalei, actele referitoare la protocolul dezvăluit pe 18 iunie 2018 de GSP.

Procurorii au solicitat atât protocolul dintre FCSB și Primărie, cât și contractele în cascadă, de pildă cele prin care FCSB a achiziționat aceleași servicii de îngrijire a gazonului pentru propria bază, din Berceni, anunţă tolo.ro.

Gigi Becali, prima reacţie despre CONTRACTUL dintre FCSB şi Primăria Capitalei. "Vă dau cuvântul meu, jur în faţa lui Dumnezeu!"

Gabriela Firea a semnat un acord cu clubul de fotbal in baza caruia FCSB asigura "mentenanta suprafetei de gazon de pe National Arena", scrie GSP. Documentele s-au semnat la sfarsitul lui octombrie 2017.

FCSB nu are un serviciu dedicat intretinerii gazonului si actioneaza ca un intermediar intre Primarie si firma Cris Garden, aceeasi care primeste 12.000 de euro pe luna pentru a avea grija de trei terenuri cu iarba in baza construita de Gigi Becali in Berceni.

Gabriela Firea, contract controversat pentru Gigi Becali. Cum a prins FCSB contractul de mentenanţă a gazonului de pe Arena Naţională

Conform GSP, municipalitatea s-a angajat sa suporte din chirie sumele pentru mentenanta, fara sa conteze cat costa serviciul asigurat prin intermediar de FCSB. Astfelm, clubul lui Gighi Becali are posibilitatea de a cheltui sume din banii publici fara sa aiba trecuta o limita in contractul semnat cu Primaria.

"Arena Nationala e a Stelei pentru ca o am pe fina primar", spunea Gigi Becali in 2017, imediat dupa ce fusese semnata intelegerea cu PMB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-05

TAGURI: dna, fcsb, gabriela firea, fcsb, arena nationala, pmb, primaria bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COADA DRACULUI
05 Iul 2018

PE LA AUTOSTRADA CU PETRICANI , CE SE MAI FACE IN URMATORI 5O ANI ? MIROASE A CACAT DE OAiE A LUI NASUL BECALI ? UNDA VERDE CIND SE FACE IN BUCURESTI ??????????? BAREM PE CAILE PRINCIPALE . SAU ESTE SABOTAJ DE ACUM 20 ANI CU UTI ????
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...