2019-01-18 18:21


DNA cere mandat european de arestare pentru Sebastian Ghiță

 |  16:24
DNA cere mandat european de arestare pentru Sebastian Ghiță

Procurorii DNA anunță că au solicitat instanței supreme emiterea unui mandat european de arestare și urmărirea internațională a lui Sebastian Ghiță, acesta nefiind găsit până în prezent. Solicitarea, făcută după ce fostul deputat a fost dat în urmărire națională.

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au transmis sesizarea I.P.J. Prahova – Serviciul de Investigații Criminale către Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea emiterii mandatului european de arestare și a cererii de urmărire internațională pentru inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian. Potrivit sesizării transmise de organul de poliție, care execută mandatul de arestare preventivă emis la data de 05 ianuarie 2017 de Înalta Curte de Casație și Justiție, inculpatul nu a fost depistat până în acest moment. Mandatul european de arestare este solicitat în vederea predării inculpatului, fiind aplicabil în țările Uniunii Europene, iar cererea de urmărire internațională este necesară în vederea predării inculpatului, fiind aplicabilă în țările ce nu fac parte din Uniunea Europeană", informează DNA, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-06

TAGURI: dna, sebastian ghita, mandat european, arestare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
06 Ian 2017

D-N-A E PISICA CU CLOPOTEI..........CLING-CLING.....VREM SA-L ARESTAM PE GHITZA......CARE GHITZA TOVARASI?...CLING-CLING....PAI PE TOVARASUL GHITZA PE CARE L-AM FACUT PIERDUT LA FEL CA PE TOVARASII HAISSAM OMAR.....NECOLAICIUC.....TANJALA......SI DE FAPT PANA NE FACEM CA-L PRINDEM O SA-L GRATIEM ANTICIPAT IMPREUNA CU CRIMINALII DIN DECEMBRIE 1989.............TOCMAI PREGATIM O LEGE DE AMNISTIE PRIN CARE TOVARASII SECURISTI SUNT SCUTITI DE RESPECTAREA ORICAROR LEGI....IN SPECIAL CRIMELE,ASASINATELE SI FURTURILE DE PROPRIETATI SI DE FAPT FURTURILE DE ORICE FEL.......PENTRU CA ROMANIA E CONDUSA DE 27DE ANI DE O CLICA DE TERORISTI CARE NU AU RASPUNS PENTRU NIMIC INCEPAND CU 1989....NICI MACAR PENTRU CRIME IMPOTRIVA UMANITATII..TOTUL E KUSHER.....ASA AU ZIS SEF-RABINII ILIESCU SI BRUCAN......HA HA HA STUPID PEOPLE.....FACEM CE VREM....OMORAM PE CINE VREM NOI....NE PICTAM DREPT SFINTI IN BISERICI....SFANTUL ILIESCU.....HA HA HA....SFANTUL BRUCAN...PATRIARHUL-POPONAR-SECURIST SE PLIMBA CU MERCEDES 600 SI CONSTRUIESTE MOSCHEI...HA HA HA....VENITI SA LUATI LAMUIE...ADICA LUMINA...ALLAHU AKBAR.....BUNEM BOMBA LA NECREDINCIOS.....HA HA HA......TOT NOI AM FOST SI IN BOSNIA CU CISTERNELE DE MOTORINA......HA HA HA ..SI LA FEL IN IRAK...HA HA HA...TOTUL E KUSHER...HA HA HA
GIGOLO GHITA
07 Ian 2017

II DUSTRUGE PE TOTI DIN SERVICI SI INSTITUTI . NOUL PACEPA , LE FACE GAURA MARE , DAR SI PROGRAME CALCULATOR . SA IL CAUTE LA RUSI SAU CHINEZI , TURCI , CAZASTAN .
Random imageUltimele stiri

loading...