2018-12-16 13:39


DNA cere PEDEAPSĂ grea pentru fostul ministru Constantin Niță

 |  21:32
DNA cere PEDEAPSĂ grea pentru fostul ministru Constantin Niță

Procurorii DNA au cerut marţi judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie condamnarea fostului ministru al Energiei Constantin Niţă la închisoare cu executare, în dosarul în care acesta este judecat pentru trafic de influenţă.

La ultimul termen al procesului desfăşurat marţi, procurorul de şedinţă a cerut condamnarea lui Constantin Niţă pentru trafic de influenţă la o pedeapsa medie, cu executare. Totodată, anchetatorii au mai solicitat confiscarea de la Constantin Niţă a sumelor de 303.000 lei şi 30.000 de euro, menţinerea sechestrului asigurător, precum şi a cauţiunii de 150.000 de lei. În ultimul cuvânt în faţa instanţei, fostul ministru şi-a susţinut nevinovăţia şi a negat că ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, cel care l-a denunţat la DNA. ''Sunt extrem de dezamăgit de propunerea Parchetului. Regret că sunt într-o asemenea situaţie. Nu i-am pretins niciodată lui Urdăreanu nimic - bani sau altceva. Nu i-am propus nimic şi nu am participat la semnarea vreunui contract. Nu am luat niciun ban. (...) Vă spun că nu îmi însuşesc nicio afirmaţie a parchetului. Am cunoscut sute de oameni de afaceri, am condus colective mari de oameni. Sunt profund marcat de această cerere a parchetului. (...) Nu am făcut aceste fapte'', a spus Constantin Niţă, în faţa judecătorilor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-09

TAGURI: dna, pedeapsa, inalta curte, ministru, constantin nita, inchisoare executare, trafic de influenta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Mai 2017

FOSTUL MERCEOLOG DEVENIT POLITRUC IMPOSTOR SI-A BATUT JOC DE ROMANI ZECI DE ANI ALATURI DE ALTI EXCROCI BRASOVENI SI NU NUMAI .
Random imageUltimele stiri


loading...