2019-02-17 07:51


DNA îl contrazice pe Dragnea. Reacția AVOCATEI șefului PSD

 |  18:36
DNA îl contrazice pe Dragnea. Reacția AVOCATEI șefului PSD

Liviu Dragnea se plânge că, pentru a copia fiecare filă a dosarului său de la DNA, ar trebui să plătească în jur de 100.000 de lei. Suma ar fi însă de zece ori mai mică, susțin procurorii DNA.

Direcția Națională Anticorupție transmite că o copie a dosarului costă 10.012 lei. În schimb, avocata șefului PSD, Flavia Teodosiu, afirmă că suma este mult mai mare și Liviu Dragnea nu are de unde să plătească această sumă, pentru că singura de care dispune este indemnizația de parlamentar și președinte al Camerei Deputaților, care este de puțin peste 11.000 de lei. Și nici pe aceasta nu o primește în întregime, deoarece o treime este poprită.

Teodosiu a mai declarat pentru B1 TV că, fără acces deplin la dosar, lui Liviu Dragnea i se încalcă dreptul la o apărare firească și că există decizii ale CEDO care condamnă ferm astfel de încălcări.

”Dacă vrem tot dosarul, ceea ce e normal dacă dorim să facem o apărare firească, ne-am duce spre 100.000 de lei. 0,50 de bani costă o copie. Sunt 297 de volume și avem o medie de 500-600 de pagini. E simplu de făcut calculul.

Ne-am văzut în situația de a face plângere pentru a primi dosarul pe CD, pentru a avea un cost civilizat, iar tot dosarul e scanat. Orice om normal dacă e pus în situația de a primi o copie a propriului dosar, are o problemă. Nu poți să cheltuiești o avere pentru a-ți vedea propriul dosar. Pentru egalitatea de arme, are dreptul de a obține o copie a dosarului. Au fost decizii ale CEDO în care s-a menționat clar că a nu pune la dispoziția suspectului sau inculpatului dosarul său e o vătămare a dreptului la apărare”, a declarat Flavia Teodosiu, pentru B1 TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-05

TAGURI: dna, dosar teldrum, reactie, avocata, dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Feb 2018

Cand guvernula acordat 27 milioane euro la dna acei bani erau banii nostri ai contribuabililor si erau destinat pentru astfel de situatii nu ca sa mearga ei prin insule exotice
@DRAGNEA
06 Feb 2018

DE CE NU '' IMPRUMUTA '' DE LA FISU ??? I-A BAGAT IN CONTURI MILIOANE .
ANITA GERARD
06 Feb 2018

împrumut! împrumut! împrumut!!!Sunteţi în căutarea pentru o companie de renume și acreditate de împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate durata de viaţă.Va oferim toate tipurile de credite într-o foarte repede şi modalitate uşoară, credite personale, credite auto, credite ipotecare, student împrumuturi, împrumuturi de afaceri, credite de investitii, consolidarea datoriilor şi multe altele.Au fost respinse de către bănci și alte instituții financiare?Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Nu arata mai mult ca suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru de domeniul trecutului.Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice şi companii care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2 %.Nu numărul de securitate socială necesară și nici o verificare de credit necesare, 100 % garantat.Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistenţă încredere şi susţinere şi vom fi bucuroşi să vă oferim un împrumut.Apoi trimite-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a aplica pentru un împrumut
ANONIM
06 Feb 2018

Faptul ca ,,nu are bani'' este vrajeala pentru analfabetii si gunoaiele care au votat mafia din TeleMorman (de prosti ). Adica si drak-nea este sarac ca noi .Huuuuuuu..! lichele bolsevice .
ANONIM
06 Feb 2018

TELDRUM = Drum de pelerinaj la DNA
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...