2019-05-20 01:51


DNA, precizări de ULTIMĂ ORĂ privind un dosar care l-ar viza pe Liviu Dragnea

 |  14:49
DNA, precizări de ULTIMĂ ORĂ privind un dosar care l-ar viza pe Liviu Dragnea

DNA precizează, în privința unui dosar privind vizita în America a lui Liviu Dragnea, că nu pot fi furnizate informații cu privire la inexistența sau existența unei cauze, întrucât instituția nu deține date care ar putea fi oferite publicității, se arată într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

„În acest moment nu deținem date care ar putea face obiectul unei comunicări publice referitoare la aspectele menționate. Prin urmare, nu vă putem furniza nici un fel de informații despre existența sau inexistența unei cauze care să privească aspectele din cererea dvs.”, a precizat DNA, într-un răspuns pentru MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat la mijlocul lunii decembrie, în şedinţa Consiliului Naţional PSD, că are cunoştinţă de noi dosare penale pe numele său şi al lui Călin Popescu Tăriceanu, la adresa sa fiind vorba de vizita în America din 2018.

"Călin. Ştii că ne-a mai făcut nişte dosare. Aş meu, vizita din America de anul trecut. Eu îi spun domnului Uncheselu (n.r.: procuror DNA) să meargă în continuare, dar îi spun unde ajunge: la un ambasador şi să văd dacă îl ţin genunchii că dacă nu are o mare problemă", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus tot la acel moment că Justiţia trebuie resetată şi l-a atacat din nou pe preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: dna, dragnea, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TERENTE
27 Dec 2018

BA TERENTE , BANI SI EXCURSIA , CINE A PLATIT ? DE UNDE VIN BANI ? APLICI METODA , DICTATURA LUI MUSOLINI ?
@TERENTE
27 Dec 2018

Ba terente ,mananci litere ,esti prost Mananca si o pu ...a !
BANI PUBLICI
27 Dec 2018

Porkarul dublu condamnat penal cu studii de contabilitate false s-a deplasat in USA pe banii din taxele si impozitele românilor. Tot din acesti bani l-a platit si pe rudolph giuliani pentru a face declaratii jignitoare la adresa justitiei. Giulliani a si recunoscut ca a fost platit..
ANONIM
27 Dec 2018

CLASA POLITICA TREBUIE REFACUTA DIN TEMELIE. EL ORDINARUL TELEMORMANEAN ESTE NEPOTUL GENERALULUI BOLSEVIC DRAGNEA VEDETI SI ALT CAZ; https://www.curentul.info/dezvaluiri/fostul-procuror-dan-voinea-rupe-tacerea-tatal-lui-mircea-geoana-generalul-ioan-geoana-a-lansat-in-1989-diversiunea-cu-teroristii-din-subteran/
ANONIM
29 Dec 2018

NU ARE CURAJUL SA SE IA DE EL . LEA DAT INAINTE CIBUCURI SI MITA , SALARI COLOSALE
Random imageUltimele stiri


STARBAG