2019-03-22 04:24


DNA. Preşedintele Judecătoriei Sfântu Gheorghe, reţinut pentru luare de mită

 |  07:49
DNA. Preşedintele Judecătoriei Sfântu Gheorghe, reţinut pentru luare de mită

Procurorii DNA au dispus reţinerea judecătoarei Elena Poiană, președinte al Judecătoriei Sfântu Gheorghe, aceasta fiind acuzată de luare de mită.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că Elena Poiană ar fi luat mită pentru a înlocui arestul preventiv cu controlul judiciar în cazul a doi bărbați cercetați pentru tâlhărie.

Magistratul ar fi comis această faptă în august 2015, pe vremea când era judecător la Tribunalul Harghita.

Potrivit surselor menţionate, judecătoarea ar fi pretins și primit suma de 10.000 de lei de la rudele unuia dintre cei doi bărbați arestați. După ce a primit banii, Elena Poiană a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pentru cei doi bărbaţi cercetaţi.

Sursele amintite au mai afirmat că judecătoarea Elena Poiană le-ar fi spus bărbaţilor că un avocat i-ar fi costat mai mult, iar rezultatul nu ar fi fost garantat. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-17
Citeste si:
Percheziţii la Judecătoria Sfântu Gheorghe. Un magistrat, suspectat că a luat mită

TAGURI: dna, presedinte, judecatorie, sfantu, gheorghe, retinut, luare, mita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
17 Feb 2016

sa se mearga la curtea de apel galati . sa vada acolo increngatura naibii intre mafia din justitie, politica si notari. L-au scos pe Simionescu din arest imediat ce au simtit ca pica baraca.Cine le mai dadea cladiri de patrimoniu si acte false? Ai bre....Iar secretarul primariei Braila este nepotul unui judecator abia iesit la pensie fortata.Orasul asta a tras foarte multi bani europeni si s-a ales praful de ei ca nu se cunoaste nimic. Simi e iar la butoanele primariei. Jena totala.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...