2016-12-04 01:53

EVENIMENT


DNA pune sechestru pe una din casele lui Victor Ponta

 |  16:40
DNA pune sechestru pe una din casele lui Victor Ponta

Sechestrul pe casa lui Victor Ponta a fost pus pentru acoperirea unui prejudiciu până la cuantumul de 220.000 de euro, conform DNA.

Procurorii DNA au anunţat, pe 6 septembrie, că Victor Ponta este acuzat de folosire a influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani. 

Potrivit procurorilor, Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la Sebastian Ghiţă pentru a organiza vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

Premierul de atunci ar fi câștigat capital politic, din mediatizarea întâlnirii cu o personalitate internațională, iar deputatul ar fi candidat pentru un nou mandat într-un colegiu eligibil la alegerile parlamentare din 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: dna, sechestru, casa, victor pontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CROCODILUL FLAMAND
19 Oct 2016

CE MARE CHESTIE ...LA CATI BANI AU ASTIA EI DISCUTA NUMAI LA NIVEL MARE...SUTE DE MILIOANE DE EURO..MILIARDE...AU HOTELURI PESTE TOT...CE DRACU MAI FAC SI CU CASELE..DOAR ASA SA AIBA MAI MULTE LOCURI CONSPIRATIVE
ANONIM
19 Oct 2016

Asta a furat a mintit a manipulat a dispretuit pe toata lumea la puscarie cu el .Si-a facut ziua pe stadion ca Kim nord -coreianul pe banii poporului .Borfas nenorocit.
UN BUCURESTEAN
20 Oct 2016

Pacat ca nu pot pune sechestru pe minciunile debitate si pe prostia dovedita. Sechestru pe 1/2 din tot ceea ce are ar trebui.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta consideră că fraudarea alegerilor este posibilă Victor Ponta a declarat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România TV, că fraudarea... 28 Noi 2016 | (3)
Care schimbare? După tragedia de la Colectiv și demisia Guvernului Ponta, apăruse așa, ca un consens, ideea că... 22 Noi 2016 | (0)