2017-01-22 03:58

EVENIMENT


Percheziţii la sediul arbitrilor. Vasile Avram, dus de mascaţi la sediul DNA

 |  13:40
Percheziţii la sediul arbitrilor. Vasile Avram, dus de mascaţi la sediul DNA

În urma numeroaselor acuze venite din lumea fotbalului românesc spre şefii Comisiei Centrale a Arbitrilor, Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat, iar în această dimineaţă la sediul CCA, o echipă de procurori a efectuat percheziţii. Surse neoficiale vorbesc despre Oţelul Galaţi, care în ediţia trecută ar fi câştigat titlul cu ajutorul arbitrilor.

Timp de mai bine de cinci ore, nimeni din afară nu a fost lăsat să pătrundă în interiorul clădirii, iar la faţa locului au sosit mai mulţi jandarmi. Unul dintre oficialii CCA aflaţi în sediu în momentul percheziţiei ne-a transmis că procurorii i-au transmis că nu poate oferi nici o declaraţie până la finalizarea anchetei.

Preşedintele Vasile Avram a fost adus de mascaţi la sediul DNA pentru mai multe lămuriri, după ce iniţial a dat declaraţii în sediul forului pe care îl conduce. “Nu înţeleg nimic, întrebaţi-i pe domnii procurori ce se întâmplă. A fost doar o percheziţie”, a fost Avram în timp ce era escortat de forţele de ordine.

Se pare că principala acuzaţia în cazul celor vizaţi este trafic de influenţă, nu dare şi luare de mită, aşa cum s-a întâmplat în 2009 în cazul fostei conduceri a Comisiei Centrale a Arbitrilor.

În jurul orei 14:00, la sediul DNA a sosit şi arbitrul Andrei Chivulete, fiul controversatului Florin Chivulete, devenit celebru după scandalul Folcloristele de la Piatra Neamţ. Acesta era însoţit de avocat, semn că se află printre cei învinuiţi.

E foarte posibil ca în cursul zilei de azi oficiali din conducerea arbitrajului românesc să fie reţinuţi, exact aşa cum s-a întâmplat şi în 2009 cu fostul preşedinte Gheorghe Constantin, al cărui proces nu s-a încheiat nici până acum.

Becali: DNA să mă cheme, acum mă duc

Patronul Stelei, Gigi Becali, a precizat că nu se aştepta la o anchetă a DNA, dar este gata să colaboreze cu procurorii: "Să mă cheme pe mine, să îmi arate stenogramele şi le spun eu ce şi cum. Acum mă duc dacă mă cheamă DNA. Ce combinaţii au făcut, dacă s-a făcut ceva. Eu am avut încredere în domnul Avram, dar m-a surprins când mi-a dat de trei ori în 7 etape doi arbitri pe care eu de doi ani îi acuz că sunt împotriva Stelei".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

METIN CERCHEZ
24 Sep 2011

e un inceput dar vedeti sa ajunga la mititica si mircea sandu si dumitru dragomir,macar ptr u craiova-de unde au averi uriase? din droguri de la ibiza?ce zic protectorii de acolo? dar adrian tarau jr?

Adauga un comentariu

Random image