2017-01-20 15:54

EVENIMENT


DNA s-a „mutat” la Primăria Baia Mare

 |  18:48
DNA s-a „mutat” la Primăria Baia Mare

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că DNA face verificări în legătură cu o serie de contracte încheiate de municipalitate şi că i s-a cerut să pună la dispoziţie mai multe documente.

Edilul a arătat că procurorii i-au cerut documente legate de două dintre cele opt contracte în care au fost depistate nereguli în timpul auditului efectuat la sfârşitul anului 2011. Cherecheş nu a precizat despre ce contracte este vorba.

La Primăria Baia Mare au fost efectuate în ultima parte a anului trecut mai multe audituri, care au evaluat activitatea municipalităţii din punct de vedere juridic, economic şi organizatoric.

Anul trecut, şefa Biroului Ecologie Urbană şi Protecşia Mediului, Mariana Popescu, a intrta din nou în vizorul DNA pentru fraude cu fonduri europene.

În 2010, primarul liberal din Baia Mare, Cristian Anghel, a fost condamnat definitiv prin sentinţa Curţii de Apel la Cluj-Napoca, pentru abuz în serviciu. Pedeapsa a fost de doi ani şi şase luni de închisoare. Cristian Anghel a fost trimis în judecată pe baza rechizitoriului întocmit de DNA după ce ar fi dispus, în 2006, cumpărarea de Primăria Baia Mare a unui imobil de locuinţe sociale la un preţ supraevaluat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image