2019-01-22 16:04


Doi angajați SRI, sancționați din cauza lui Ioan Becali

 |  15:28
Doi angajați SRI, sancționați din cauza lui Ioan Becali

Doi angajați ai Serviciului Român de Informații (SRI) au fost sancționați disciplinar și administrativ în urma anchetei dispuse la nivelul lucrătorilor de la controlul anti-tero de pe aeroportul Otopeni după ce Ioan Becali a fost trecut prin filtrul de protocol, deși nu deținea pașaport diplomatic.

La începutul lunii noiembrie, fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, susținea într-o postare pe pagina sa de Facebook că l-a văzut pe fostul impresar sportiv Ioan Becali în timp ce trecea, la aeroportul Otopeni, prin filtrul destinat diplomaților, evitând coada de la controlul anti-tero.

Miercuri, Serviciul Român de Informații a comunicat că au fost încheiate verificările dispuse după sesizarea incidentului. SRI susține că un operator de securitate și șeful acestuia au fost sancționați disciplinar și administrativ, potrivit Mediafax.

Potrivit SRI, respectivul filtru nu este destinat exclusiv pentru persoanele care dețin pașaport diplomatic, fiind, totodată, utilizat în anumite momente, inclusiv pentru toate categoriile de pasageri în scopul fluidizării fluxului. Instituția precizează însă că nu era cazul de fluidizare a fluxului prin respectivul filtru la acel moment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-23

TAGURI: angajati, sri, ioan becali, aeroport otopeni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GRIG
23 Noi 2016

Ore ce transportat mafiotul date milioane euro say dolari a Scots si cat a platit pe securisti.
ANONIM
24 Noi 2016

ACESTE ATROCITATI DEMONSTREAZA CA RO ESTE O TARA A MFIOTILOR. FARA REVOLUTIE DE CATIFEA SAU RAZBOI CIVIL NATIUNEA ROMANA NU VA PUTEA EVOLUA NORMAL. MAJORITATEA STATELOR CIVILIZATE ALE LUMII S-AU PURIFICAT SI INNOBILAT NUMAI IN URMA UNOR ASEMENEA ACTE ISTORICE .STUDIATI CA SA VA CONVINGETI.
CROCODILUL FLAMAND
24 Noi 2016

BECALI HREBENCIUC COCOS UDREA VIDEANU PESCARIU ETCETERA ERAU DE FAPT PLIMBATORII DE GEAMANTANE CU SPAGA PENTRU CLICA MAFIOTA CREATA DE MAGUREANU-NASTASE CU COMPLICITATEA B-N-R>>>>EVIDENT CA SRI...S-I-E......TOTI ERAU LA ORDIN......PROTEJATI MARFA LUI ILIESCU.......MILARDELE DE EURO NU PUTEAU SA SE PLIMBE SINGURE PRIN AEROPORT.....ERA NEVOIE DE NISTE HAMALI...SA CARE VALIZELE PENTRU EI...ROMANIA A FOST 25 DE ANI UN STAT MAFIOT....CONDUS DE PIRAMDA TERORISTILOR F-S-N MULTILATERAL DEZVOLTATA...PE TOATE PALIERELE SOCIETATII >>>>SA NU UITAM CA TERORISTII F-S-N AU DISPUS DISCRETIONAR DE TOATA ROMANIA...SI AU JEFUIT TOTUL//////DOAR ASA CA NU A AVUT CINE SA-I OPREASCA..TOATA LUMEA SE GRABEA SA LE FACA DRUM CU PRIORITATE...HAISSAM SE PLIMBA CU AVOANELE PREZIDENTIALE.....HAISSAM E TERORIST CONDAMNAT....PLIMBAT TUR-RETUR PESTE TOT DE ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA DIN ULTIMII 25DE ANI....TARA LUI HAISSAM-BASHINA-ILIESCU--TZAPTZARAP-VODA
Random imageUltimele stiri

loading...