2018-12-15 23:51


Doi bărbaţi, găsiţi morţi într-o comună ieşeană. Un cadavru a fost descoperit îngropat, celălalt spânzurat

 |  08:51
Doi bărbaţi, găsiţi morţi într-o comună ieşeană. Un cadavru a fost descoperit îngropat, celălalt spânzurat

Doi bărbaţi au fost găsiţi morţi în comuna ieșeană Victoria. Cadavrul unuia dintre ei a fost descoperit, la doi metri sub pământ, în timp ce altul a fost găsit spânzurat.

Vecinii susţin că Gheorghe Ursache, cel care şi-ar fi pus capăt zilelor l-ar fi ucis pe prietenul său de pahar şi l-ar fi îngropat în grădină. De asemenea, Ursache ar fi avut şi accese de canibalism. Totodată, alte două persoane care făceau parte din anturajul bărbaţilor găsiţi morţi, au fost date dispărute.

Bărbatul găsit spânzurat s-ar fi lăudat prin vecini că, în ultimul timp, mânca numai carne goală, potrivit b1.ro.

"Spunea mereu că pune carne la fiert şi o mânca fără pâine şi legume. Noi credem că a tăiat bucăţi de la oamenii ăia şi le-a mâncat", au precizat sătenii.

În grădina casei lui Ursache a fost găsit cadavrul unui alt bărbat, Viorel Manolache. Acesta nu avea o mână şi un picior, motiv pentru care localnicii au intrat şi mai tare la bănuieli.

Sătenii mai susţin că Gheorghe Ursache şi Viorel Manolache obişnuiau să îşi petreacă timpul împreună. Erau prieteni de pahar cu alti doi bărbaţi cu care se întâlneau regulat, aceştia fiind de negăsit.

"Pe 14 decembrie a dispărut, a mers la un praznic, după care a venit acasă împreună cu un alt unchi şi le-am dat doi litri de vin. După asta, Neculai s-a dus la barul din sat şi nu s-a mai întors. Nu ştim nimic", au spus apropiații celor doi.

Gheorghe Ursache, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit spânzurat în curtea sa de o vecină care venise in vizită. El locuia singur, după ce a fost a fost părăsit de familie în urmă cu mai mulţi ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: doi, barbat, gaseste, morti, comuna, ieseana, cadavru, descopera, ingropat, celalalt, spanzurat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...