2019-02-21 13:55


Doi pensionari din VASLUI în stare gravă după ce s-au lovit reciproc cu HALBELE în cap

 |  18:58
Doi pensionari din VASLUI în stare gravă după ce s-au lovit reciproc cu HALBELE în cap

Doi bărbaţi de 66 şi 69 de ani, din municipiul Vaslui, au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, unul în stare gravă, după s-au lovit reciproc cu halbele în cap pe terasa unui bar. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, însă încadrarea faptei se va putea schimba în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale ale victimelor, informează News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, altercaţia dintre cei doi bărbaţi s-a petrecut pe terasa unui bar din Piaţa Traian, din municipiul Vaslui, în urma unui schimb dur de replici între ei.

Într-o primă fază, vasluianul de 66 de ani l-a lovit cu o halbă în gură pe prietenul său. Acesta a reacţionat şi, la rândul său, i-a dat cu o altă halbă de bere în cap, provocându-i răni grave.

Martorii la incident au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au cerut intervenţia unui echipaj medical.

După ce au fost stabilizaţi, cei doi bărbaţi au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde vasluianul de 66 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, având în vedere leziunea gravă suferită la cap.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-16

TAGURI: pensionari, vaslui, halbe, stare grava, politia, cap
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GOGU
16 Iul 2017

MOLDOVENI....suficient...astia au numai alcool in cap
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...