2019-05-22 00:08


Doi polițiști, prinși conducând sub influența ALCOOLULUI, în București

 |  14:14
Doi polițiști, prinși conducând sub influența ALCOOLULUI, în București

Doi poliţişti au fost prinşi conducând sub influenţa alcoolului în timpul unui control efectuat de Brigada Rutieră, vineri seară, în Bucureşti, pe numele unuia dintre ei fiind întocmit dosar de cercetare penală.

„În seara de 3 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit mai mulţi conducători auto. Doi dintre cei opriţi în trafic şi testaţi cu privire la consumul de alcool sunt poliţişti. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, faţă de unul dintre poliţişti s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, pe numele celui de al doilea, care activează în cadrul DGPMB, fiind întocmit dosar penal", a anunţat, sâmbătă, Poliţia Capitalei. Centrul de Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului General al Poliţiei Române precizează că în cazul poliţistului prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi sancţionat contravenţional se va declanşa o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări prin Direcţia Control Intern. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-04

TAGURI: politisti, alcool, politia, brigada rutiera
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2019

Pentru bicicletă când va exista permis de conducere?????www.petitieonline.ro/petitie/51086147.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
ANONIM
04 Mai 2019

SE FACE AUTOCURATENIE
ANONIM
04 Mai 2019

Păi nu cei de la poliția locală sunt dumnezei sectoarelor ....in special in sector 4 ... ei sunt cei mai cei... IN REALITATE NISTE JIGODII SI JAVRE ...FOSTI SECURISTI....
Random imageUltimele stiri


STARBAG