2017-01-20 05:59

EVENIMENT


Doi morţi şi trei răniţi într-un carambol pe DN2 Bucureşti - Urziceni

 |  14:38
Doi morţi şi trei răniţi într-un carambol pe DN2 Bucureşti - Urziceni

Două persoane au murit, joi seară, iar alte trei persoane au fost rănite şi au fost transportate la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în urma unui carambol pe DN2 Bucureşti - Urziceni în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, accidentul de pe DN2 Bucureşti - Urziceni, petrecut la ieşirea din localitatea ialomiţeană Coşereni, s-a produs, potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor rutieri, după ce un autoturism condus de un şofer care nu a mai putut controla maşina din motive încă neelucidate a intrat pe contrasens şi s-a izbit succesiv de un tir şi de o autoutilitară. "Din accident a rezultat decesul a două persoane şi rănirea altor trei, la ora actuală poliţiştii cercetând la faţa locului împrejurările în care a avut loc tragedia. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, deocamdată nu se cunosc cauzele care au provocat intrarea pe contrasens a autoturismului, care circula dinpre Capitală spre Urziceni şi care a lovit frontal un tir, s-a rotit pe şosea şi a intrat în coliziune şi cu o autoutilitară care circula în spatele tirului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, subinspector Andreea Dănila.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

POZA
31 Iul 2011

Fotografia care ilustreaza articolul este preluata de pe internet si reprezinta un accident care a avut loc in Piatra-Neamt, nicidecum evenimentul relatat in stire. Iar sursa fotografiei este ziarul Realitatea Media.

Adauga un comentariu

Random image