2018-12-11 13:23


Doi patroni de magazine de produse etnobotanice au fost arestaţi

 |  18:34
Doi patroni de magazine de produse etnobotanice au fost arestaţi

Doi bucureştenicare deţin mai multe magazine ce comercializau produse etnobotanice înBucureşti şi Ploieşti au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de trafic dedroguri de risc şi mare risc, în urma unei anchete desfăşurate de DIICOTPloieşti.

Potrivit şefului DIICOT Ploieşti, procurorul IonuţBotnaru, Tribunalul Prahova a emis mandatede arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Alexandru Popescu, învârstă de 28 de ani, şi al lui Aurelian Sorin Neculache, în vârstă de 22 deani, care deţin mai multe spice shopuri în Ploieşti şi Bucureşti.

Cei doi sunt din Bucureşti şi sunt cercetaţi pentrutrafic de droguri de risc şi mare risc, după ce magazinele pe care le deţin în Bucureşti şi Ploieşti aucontinuat să vândă produse etnobotanice chiar dacă activitatea lor afost suspendată temporar de Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului şi deGarda Financiară.

Anchetatorii au stabilit că, practicând comerţ cuetnobotanice, cei doipatroni făceau zilnic un profit cuprins între 1.500 şi 4.000 de lei.În urma mai multor percheziţii desfăşurate joi dimineaţă, anchetatorii auridicat de la domiciliul unuia dintre cei doi peste 200 de plicuri cu substanţeetnobotanice care fuseseră retrase dintr-un magazin din Ploieşti a căruiactivitate a fost anterior suspendată.

Cei doi au cumpărat magazinele de etnobotanice de laGeorge Bogdan Boşcodeală, considerat unul dintre cei mai importanţi traficanţide etnobotanice din România, care în vara anului trecut a fost arestat deDIICOT Ploieşti şi trimis în judecată pentru trafic de droguri, dosarul în careBoşcodeală este judecat aflându-se pe rolul Tribunalului Galaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GHIOCEL CALDARAR
18 Apr 2011

Pe cand cei din Braila ? Sau pe acestia nu -i ancheteaza nimeni fiindca sunt Revolutionari ? Aviz ,Alin srl ,bariera ,Duret florin vizavi de Mateo junior tot pe calarasi ,e.t.c.
Random imageUltimele stiri


loading...