2019-01-21 03:30


Doi soţi au înşelat 140 de persoane cu locuri de muncă în Haiti

 |  15:00
Doi soţi au înşelat 140 de persoane cu locuri de muncă în Haiti
Douăpersoane, soţ şi soţie, din Alba Iulia, sunt cercetate, iar bărbatul areinterdicţie de a părăsi localitatea, după ce au înşelat aproape 140 de persoanecărora le-au promis locuri de muncă în Haiti, contra unor sume de bani.

Poliţiştiide la Investigaţii Criminale, sprijiniţi de ofiţerii Direcţiei Generale deInformaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), au început cercetările faţă deAurelian A., de 37 de ani, şi Elena A., de 32 de ani, ambii din Alba Iulia, din3 septembrie, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.Cei doi ar fi promis mai multor persoane, în perioada 19 iulie-27 august, că levor găsi locuri de muncă în străinătate, respectiv în Haiti, cerându-le banipentru acest lucru, Dintre cele aproape 140 de persoane care au apelat laserviciile celor doi, atât din Alba Iulia, cât şi din judeţele Mureş şiHunedoara, 119 le-au dat şi câte 30 de euro.

Soţiiau fost puşi sub urmărire penală în 6 septembrie, iar în 7 septembrie AurelianA. a fost reţinut pentru înşelăciune. Judecătoria Alba Iulia a dispus ca acestasă nu părăsească localitatea de domiciliu. Poliţiştii continuă cercetărilepentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638942-06-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...