2018-12-18 13:06


Doi tineri l-au bătut și legat de un copac pe un altul, lângă o pădure, apoi au violat două adolescente

 |  19:38
Doi tineri l-au bătut și legat de un copac pe un altul, lângă o pădure, apoi au violat două adolescente

Poliţiştiiconstănţeni au deschis o anchetă după ce, duminică după-amiază, un cioban agăsit, la marginea unei păduri, un tânăr de 18 ani, care era bătut şi legat,iar suspecţii în acest caz sunt alţi doi tineri.

ReprezentanţiiIPJ Constanţa spun că vineri după-amiază un tânăr de 18 ani, din comunaconstănţeană Darabani, a plecat cu o fată, în apropierea unei liziere dela marginea comunei Castelu. Acolo, a fost bătut de doi tineri, care l-au dezbrăcat pejumătate, l-au legat de un copac și l-au abandonat, fiind găsit după 48 de ore deun cioban. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de UrgenţăConstanţa, în stare gravă, cu multiple leziuni la cap şi torace, fiind supus şiunei intervenţii chirurgicale. Potrivit medicilor, ieri-dimineaţă stareatânărului era stabilă, viaţa sa nefiind în pericol.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorulGelu Manolescu, a declarat, ieri, că, după ce au ajuns la Borcea, cei doitineri care şi-au agresat amicul au fost reţinuţi de poliţiştii călărăşeni,fiind acuzaţi de comiterea unui viol ale cărui victime au fost douăadolescente. Fapta a fost comisă în clădirea fostei discoteci din Bircea,împreună cu alți patru călărășeni.

Cei doi agresori au fost identificați ca fiind ConstantinVinerică (27 de ani) şi Vergil Floreanu (24 de ani). Victima lor este MihaiGrecu, iar scandalul are la bază o răfuială mai veche, provocată de disputa peo fată. Agresorii au pus o tânără să-l ademenească pe Grecu la margineasatului, unde l-au așteptat și l-au bătut. Cei doi au fost prinşi imediat dupăviolarea celor două tinere, Mădălina Elena (15 ani) şi Veronica (17 ani) împreunăcu Emil Floreanu (28 de ani, fratele lui Vergil), Ionel Tudorache (25 de ani), ConstantinPismiş (18 ani) şi Radu Stoian (40 de ani). Doar patru au putut să întreţină cuele raporturi sexuale timp de două ore, după care fetele au reuşit să scape şiau anunţat Poliţia. Toți au fost arestați.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-07-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...