2017-01-23 14:52


Doroftei, băgat în corzi de un barman. Un tânăr îl acuză pe pugilist că l-a bătut pentru o sticlă de apă plată

 |  19:34
Doroftei, băgat în corzi de un barman. Un tânăr îl acuză pe pugilist că l-a bătut pentru o sticlă de apă plată

Celebrulpugilist Leonard Doroftei este acuzat de un angajat al barului din Ploieşticare-i poartă numele că aplică legea pumnului în afara ringului de box.Barmanul susţine că a fost bătut de boxer, motiv pentru care a depus plângerela poliţie şi a angajat un avocat. În replică, Doroftei îl acuză pe tânăr defurt.

CampionulLeonard Doroftei riscă să stea după gratii până la doi ani, după ce un angajatde-al său îl acuză că l-ar fi confundat cu un sac de box, împărţindu-i pumni,în timpul serviciului. Walter Neagu are 23 de ani şi lucra de aproape un an în barulfostului pugilist. Conflictul dintre cei doi a izbucnit luni, de la o apăplată.

„Eramîn timpul programului. Colegul meu, Toni, care este ospătar, a venit la mine şimi-a spus că urmează să vină prietena lui şi mi-a marcat un suc şi o apaminerală. Domnul Doroftei a venit la local şi m-a întrebat unde este bonul peapă. I-am explicat că bonul se află în coşul de gunoi şi că este marcat pecasă. Tot îmi repeta «arată-mi bonul». Mi-a dat două palme în cap, m-a lovit cupodul palmei în pomete şi apoi mi-a dat cu pumnul în ficat", a povestit,într-o emisiune de la Antena 1, Walter Neagu.

LeonardDoroftei recunoaşte că a avut un conflict cu barmanul, însă neagă că l-ar fibătut. „Credeţi-mă că mi-a plăcut şi îmi place copilul ăsta. Şi nu o să amniciodată nimic cu el. În primul rând, a adus muzică bună, dar nu îşi vedea demuncă. I-am spus că l-am văzut cu ochii mei cum a scos o apă. Mi-a spus să măduc să mă uit în casă şi să caut în gunoi. Am dat de muncă la oameni şi vreau săfiu respectat pentru asta, şi nu furat", a spus, în replică, LeonardDoroftei, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Audieri la poliţie

Tânărula depus plângere la poliţie, iar acum aşteaptă un certificat medico-legal. Şipugilistul ploieştean cere să i se facă dreptate. „Leonard Doroftei a formulatîn plângere că angajatul său, Walter Neagu, a furat din gestiune şi nu a marcatprodusele comandate", a declarat Daniel Radu, purtător de cuvânt în cadrulIJP Prahova.

Ceidoi vor fi chemaţi la audieri zilele următoare. În cazul în care va fi găsitvinovat, pugilistul poate primi o amendă sau o pedeapsă cu închisoarea de latrei luni la doi ani. „Vom cere daune morale dacă se va dovedi că declaraţiilelui Walter sunt nefondate. Acum vom depune plângeri şi împotriva celorlalţiangajaţi care şi-au furat şeful", a specificat Cristian Sârbu, avocatullui Doroftei.

"Îmicer scuze faţă de oameni că am apărut în presă cu un astfel de scandal. M-amenervat că şi-a bătut joc de munca mea, nu m-am dus să fur, nu am vrut să fiu recuperatorsau să vând droguri. Am muncit şi mă doare dacă cineva mă fură. Eu dacă îlloveam la ficat nu se mai ridica de jos", a declarat mai spus LeonardDoroftei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-02-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image