2019-03-22 02:24


Doru Ţuluş, despre şefia DNA: "Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap"

 |  09:07
Doru Ţuluş, despre şefia DNA: "Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap"

Procurorul Doru Ţuluş a infirmat marţi seară, la România TV, o posibilă candidatură a sa la şefia DNA.

"Nu m-am gândit să mă întorc acolo, nici nu mi-a trecut prin cap. Deciziile CCR sunt obligatorii, nu am altceva de comentat", a declarat Doru Ţuluş la România TV, mulţumindu-i Alinei Pippidi pentru aprecieri.

Înlocuitorul perfect pentru Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA este nimeni altul decât procurorul Doru Țuluș. Asta susține Alina Mungiu Pippidi, care a analizat criza de după demiterea lui Kovesi din fruntea DNA.

"Ce aş vrea eu să văd într-o lume ideală ar fi ca cineva precum Doru Ţuluş candidează şi i se dă posibilitatea să candideze şi i se dă şi sanşe la şefia DNA. Aşa ne-ar trebui un procuror care a instrumentat cauze celebre, cum a făcut el cu fotbalul, cauze nepolitice pentru a da un exemplu că era anticorupţiei politice s-a încheiat. De aici încolo nu mai fugărim politicieni. Nu înseamnă că îi ocolim dacă există denunţuri serioase la adresa lor. Deci Ţuluş mi s-ar părea un minunat succesor pentru Laura Codruţa Kovesi la DNA", a explicat Alina Mungiu-Pippidi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-11

TAGURI: doru tulus, sefia dna, dna,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
11 Iul 2018

VORBA PARLAMENTARULUI MITRALIERA PENTRU COLABORAREA CU SECURITATEA TREBUIE INLOCUITI TOTI PROCURORII, JUDECATORII, ALESII LOCALI, PARLAMENTARII, ETC. E NEVOIE DE O SOCIETATE NOUA ..................
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...