2018-12-11 21:19


Dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 100 milioane lei. Sechestru pe trei case, două terenuri şi cinci maşini

 |  14:44
Dosar de evaziune cu prejudiciu de peste 100 milioane lei. Sechestru pe trei case, două terenuri şi cinci maşini

Anchetatorii au reţinut o persoană şi au pus sub sechestru trei case, două terenuri, cinci maşini şi 100.000 de lei, în dosarul privind fapte de evaziune fiscală. Prejudiciul produs în acest caz este estimat la peste 100 de milioane de lei.

Poliţiştii au făcut luni opt percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu, la locuinţele mai multor persoane suspectate de evaziune în domeniul comerţului cu electronice, echipamente electrice, jucării şi bunuri de uz casnic.

Dintre cele şapte persoane duse la audieri, una a fost reţinută, iar celelalte vor fi prezentate marţi procurorilor de la Parchetului Tribunalului Ilfov, cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar, potrivit Poliţiei Române.

Sursa citată a mai precizat că au fost instituite măsuri asigurătorii asupra a trei case, două terenuri, cinci autoturisme, precum şi pentru 100.000 de lei.

Anchetatorii au stabilit, în urma cercetărilor, că în perioada 2012-2014, mai multe persoane ar fi importat mărfuri provenite din China, pe care, prin intermediul unor societăţi comerciale de tip "fantomă", le-ar fi valorificat pe piaţa internă, fără a le evidenţia în contabilitate şi fără a declara la organele fiscale veniturile obţinute.

Poliţia Română a anunţat că persoanele suspectate în acest caz au produs prin evaziune fiscală un prejudiciu estimat la 101.774.000 de lei. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-26

TAGURI: dosar, evaziune, prejudiciu, 100, milion, lei, sechestru, trei, casa, doua, teren, cinci, masina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...