2018-12-17 12:22


Dosar penal după incidentul aviatic de la Cluj

 |  15:48
Dosar penal după incidentul aviatic de la Cluj

Evenimentul aviatic de la Cluj este cercetat penal. Procurorii vor afla cine este vinovat după incidentul de joi dimineață care s-ar fi putut solda cu sute de victime.

Un avion al companiei Blue Air, cu 116 pasageri la bord, a ieşit, joi, de pe pista Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, la aterizare. În urma incidentului aviatic nu au existat persoane rănite. Aeronava efectua o cursă charter de la Bucureşti.

Conform Digi24, pilotul a anunțat turnul de control că a ieșit de pe pistă. Avionul nu a putut ateriza pe pistă din cauza stratului de zăpadă care se afla la acea oră pe pista de aterizare. Asta în ciuda faptului că echipele de deszăpezire de la sol anunțaseră turnul de control că pista este curată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: dosar penal, incident aviatic cluj, aterizare fortata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAOS SI LA CFR CALATORI ?
09 Ian 2016

In urma cu ceva timp, directorul general al compania CFR Calatori, Iosif Szentes, a dispus incredintarea, fara licitatie , a sumei de 7.200.000 de lei, adica circa 1.600.000 de euro, catre societatea „Informatica Feroviara” pentru prestarea de servicii informatice. Potrivit informatiilor , incredintarea acestei sume mari de bani s-a facut si ca urmare a faptului ca Iosif Szentes este prieten bun cu Valentin Dorobantu, fostul controversat director al CFR Calatori, ajuns acum la operatorul privat Regiotrans Brasov, iar sotia lui Dorobantu este sefa la „Informatica Feroviara” . Trebuie precizat ca nu este prima data cand CFR Calatori da sume mari de bani, fara licitatie, catre „Informatica Feroviara” si aceata metoda a aplicat-o si fostii directori Valentin Dorobantu si Vasile Secara, iar acum Szentes continua practica predecesorilor sai. Insa, aceasta atribuire cu dedicatie nu se putea face fara acordul celor doua doamne care dirijeaza si aranjeaza de multi ani, in functie de interese, toate achizitiile si licitatiile de la CFR Calatori- Carmen Maria Popescu si Elena Miu. Nu trebuie omis faptul ca Dorobantu si Szentes au fost primii care, in 2012, au „tesut” mersul trenurilor in interesul operatorilor privati. Iosif Szentes este cunoscut in randul ceferistilor ca un sustinator infocat al operatorilor de transport feroviar de calatori privati. Dar pe unde “zace” raportul Ministrului Transporturilor, Ramona Manescu inaintat la organele competente ,referitor la activitatea “ireprosabila” a unora de la CFR Calatori in decursul anului 2013 din care rezultau clar probe pentru comiterea unor posibile fapte de coruptie? Ulterior, fostul ministru, Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu zis “SMART”, in prezent dirijorul trenurilor private de la Regiotrans Brasov si ulterior cu
Random imageUltimele stiri


loading...