2018-11-16 18:40


DOSAR PENAL pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci. Toate detaliile înmormântării fostului mare fotbalist

 |  14:56
DOSAR PENAL pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci. Toate detaliile înmormântării fostului mare fotbalist

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul decesului lui Ilie Balaci. Aceasta este procedura standard când nu se efectuează certificatul de deces. În acest caz a fost dispusă efectuarea unei necropsii pentru a stabili care a fost cauza morţii fostului mare fotbalist.

Luni, începând cu ora 13.00, trupul neînsufleţit al lui Ilie Balaci a fost depus la Biserica Sf. Ilie, unde va rămâne până la ora 17.00, când va avea loc plecarea spre Stadionul Ion Oblemenco. La ora 17.30 trupul va fi depus la stadion, iar o jumătate de oră mai târziu va avea loc o slujbă oficiată de un sobor de preoţi de la Mitropolia Olteniei. 

Marţi, începând cu ora 09.00, trupul fostului fotbalist va fi depus pe terenul stadionului Ion Oblemenco, iar de la 11.30 un sobor de preoţi de la de la Mitropolia Olteniei va efectua pe teren o slujbă in memoriam.

La ora 12.15 este programată plecarea spre Biserica Sfântul Ilie, iar de la ora 13.00 aici va avea loc slujba de înmormântare, oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 14.00 are loc plecarea cortegiului spre Cimitirul Sineasca. Cortegiul funerar se va deplasa pe traseul: Biserica Sf. Ilie – Primăria Municipiului Craiova – Universitatea din Craiova – Calea Bucureşti – Pasajul Suprateran – Strada Amaradia – Strada George Enescu – Cimitirul Sineasca.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-22
Citeste si:
Ilie Balaci, înmormântat cu onoruri militare, marţi, la Craiova
Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Ambulanţa Craiova ca urmare a decesului lui Ilie Balaci
IMAGINI TULBURĂTOARE. Ilie Balaci, PLÂNS și APLAUDAT de mii de români pe stadionul din Craiova

TAGURI: dosar penal, moarte suspecta, deces, ilie balaci, inmormantare, detalii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...