2019-02-18 00:40


Dosarul Colectiv, o nouă AMÂNARE. Judecătorul s-a PENSIONAT

 |  20:44
Dosarul Colectiv, o nouă AMÂNARE. Judecătorul s-a PENSIONAT

O nou amânare în cazul dosarului Colectiv. Rudele victimelor din clubul groazei mai au de așteptat pentru că nu s-a găsit nici până acum un judecător care să preia cazul, după ce magistratul care s-a ocupat în ultimii trei ani de dosar s-a pensionat, informează B1 TV. Astfel, instanța a stabilit un nou termen în acest caz, pentru 22 octombrie.

La această situație s-a ajuns după ce magistratul care s-a ocupat în ultimii trei ani de dosar s-a pensionat. Astfel, judecarea cazului ar putea să se reia de la zero.

Cauza nu a fost repartizată încă unui nou complet, în acest moment fiind neclat cum se va judeca mai departe acest dosar. 

La finalul lunii august, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a lui Valeriu Mihail Terceanu, care s-a pensionat cu data de 3 septembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-10

TAGURI: dosarul colectiv, amanare, victime, incendiu, colectiv
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


A DEVENIT O MODĂ!
10 Sep 2018

Stau și mă întreb: CHIAR NU LE E RUȘINE JUDECĂTORILOR ? Nu e primul caz! La fel și pentru Trădiceanu, Dragnea și alți idioți! BĂ! Când ați acceptat să vă faceți judecători, când ați primit salarii NESIMȚITE și pensii ASEMENEA...TOCMAI CA SĂ FIȚI IMPARȚIALI ȘI PROTEJAȚI, VOI CE FACEȚI? FUGIȚI CA NIȘTE LAȘI! RO.A AJUNS O ȚARĂ DE KK-T, ÎN CARE DOMNEȘTE HAOSUL, LIPSA DE ORDINE ȘI LEGE CORECTĂ...CĂ DE APLICAREA EI, NICI NU MAI VORBIM! Nu mi se pare normal că dosarul să se ia de la zero, doar pentru că unii judecători (mânjiți, kk-ți la cur , deci șantajabili) prelungesc un dosar care trebuia finalizat DOAR pentru că persoana/persoanele în cauză sunt politicieni! De fapt, nu așa fac/au făcut și FAMIGLIA DE POLITICIENI? La fiecare 4 ani, chiar dacă ăla din ”opoziție” o fi demarat ceva bun, noooo...a venit NOUL BOU s-o ia de la zero! E ȘI ASTA O TACTICĂ ȘI O EVENTUALĂ JUSTIFICARE PENTRU LUCRU MEREU ÎNCEPUT DAR NICIODATĂ SFÂRȘIT...precum autostrăzi, spitale, școli, grădinițe...au încasat CA PARANDĂRĂT grămezi de bani șmecherii din politică pe studii de fezabilitate ori altele, de genul! MULTĂ PROSTIE, RĂUTATE ȘI LIPSĂ DE PERSPECTIVĂ ÎN POLITICĂ!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Sep 2018

pai este o moda....dupa modelul dosarelor "revolutiei" si mineriadelor toate chestiile astea cu multi morti nu se mai judeca
ANONIM
11 Sep 2018

PAI este f simplu Alogenul trebuie strans cu usa pana recunoaste ce a facut
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...