2019-01-17 19:48


Dosarul privind campania prezidențială din 2009. Elena Udrea şi Ioana Băsescu, la DNA

 |  11:17
Dosarul privind campania prezidențială din 2009. Elena Udrea şi Ioana Băsescu, la DNA

Elena Udrea și Ioana Băsescu au venit miercuri, la sediul DNA, pentru a fi audiate de procurori în dosarul privind campania prezidențială din 2009.

Anchetatorii le-au anunţat pe cele două că le-a fost prelungită cu 60 de zile măsura controlului judiciar.

"Mă aștept să fiu trimisă în judecată. Este un dosar făcut să fie trimis în campanie în judecată, unu — ca să mă intimideze pe mine și să mă retrag eventual din politică și doi — să îl afecteze pe Traian Băsescu, fiind un dosar din campania din 2009", a afirmat Elena Udrea la ieșire din sediul DNA, potrivit Agerpres.

Procurorii DNA o acuză pe Elena Udrea de spălare de bani și instigare la luare de mită, în timp ce Ioana Băsescu este cercetată pentru instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul a urmărit obținerea unui folos pentru sine sau pentru altul și instigare la spălare de bani.

În acest caz mai sunt cercetați Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Turismului, Victor Tarhon, fost președinte al Consiliului Județean Tulcea, Ioan Silviu Wagner și Giovanni Mario Francesco.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-16

TAGURI: dosar, campanie, prezidentiala, 2009, elena udrea, ioana basescu, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
16 Noi 2016

CAND SE AJUNGE SI LA MEGA-JAFUL CU LOTERIA?......ORDONANTA DATA DE UDREA OUG 77/2009 CARE A GENERAT O SPAGA DE 40DDE MILIOANE DE EURO PENTRU UDREA SI GHITZA...TOT ASA BANI SUSTRASI PENTRU CAMPANA ELECTORALA ...MAFIA SILBERSTEIN-NOVOMATIC-FIRMA NOVOTALICA SI LOTERIA ROMANA...FRAUDE COLOSALE...TOTUL IN GUVERNUL CACA-BOK-POK...CARE ERA MANEVRAT DE SILBERSTEIN
MONA LISA DIN PLESCOI
16 Noi 2016

COCIOLINA PLINA DE BOLI TROPICALE DE LA ARABOII DIN DUBAI CIOARA VOPSITA BLONDA CRAAAA CRAAAA
ANONIM
16 Noi 2016

MATRACUCA VREA IAR IN CLOACA DE BORFASI (PARLAMENT)PENTRU CA NU SI-A FINALIZAT HOTIILE. CAT DE CRETIN TREBUIE SA FII SA VOTEZI ASEMENEA LICHEA.
HAZNAUA LUI BASESCU
16 Noi 2016

UMERI CRACI TIGANCA DE MOLDO - PLESCOI . SI-A LUAT SULARAU DIN CARACAL DE ETNIE , ACUM ARE ACOPERIS UN SULARAU LIPOVEAN DE A LUI CATALIN BOTEZATU . SPALA CEVA BANI FURATI IN IMOBILIARE .
Random imageUltimele stiri

loading...