2018-11-16 13:55


Dosarul TEL DRUM. Pe ce bunuri din averea lui DRAGNEA a fost pus SECHESTRU

 |  14:02
Dosarul TEL DRUM. Pe ce bunuri din averea lui DRAGNEA a fost pus SECHESTRU

Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe un teren, un apartament, două autoturisme și conturi deținute de Liviu Dragnea. Măsurile au fost dispuse pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Tel Drum, estimat la peste 127 de milioane de lei, conform Agerpres.

"În vederea recuperării prejudiciului reținut în cauză, s-a instituit sechestru asigurător asupra bunurilor identificate până în prezent, după cum urmează: un teren situat în municipiul Turnu Măgurele județul Teleorman, cu suprafață de 2.913 mp și construcție aferentă acestuia, un apartament situat în Turnu Măgurele cu suprafața de 80 mp și două autoturisme (Skoda Superb și BMW X5)", precizează DNA.

Conform aceleiași surse, s-a mai instituit sechestru asupra sumei de 630.000 de lei dobândită prin promisiune de vânzare-cumpărare, asupra sumei de 280.000 lei dobândită cu titlu de chirie în anul 2015 și 2016 în baza unui contract de închiriere, asupra sumelor de bani existente sau care urmează a fi virate de terți, cu orice titlu, în patru conturi bancare deținute de Liviu Dragnea, precum și asupra sumelor de bani datorate cu orice titlu suspectului de către terțe persoane.

În ultima categorie intră inclusiv sumele de 80.710 euro și 460.110 lei datorate de o societate comercială din Turnu Măgurele, precum și suma de 10.500 de lei datorată de "organizația județeană Teleorman a unui partid".

"De asemenea, s-a instituit sechestru și asupra acțiunilor și părților sociale deținute în cadrul persoanelor juridice de drept privat ce urmează a fi identificate. În acest moment, măsura sechestrului este în faza de executare, fiind făcute demersuri pentru identificarea altor bunuri până la concurența sumei de 127.547.366,34 lei", mai precizează DNA.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-22
Citeste si:
DOCUMENT: Iată RAPORTUL care l-a adus pe Dragnea la DNA. Cine a pus la cale totul

TAGURI: dna, sechestru, avere, liviu dragnea, tel drum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DRACULA PARK
22 Noi 2017

flausatule te duci la PUSCARIE-LA MULTI ANI CU EXECUTARE SI SIKTIR pORCAR deli-morman
Random imageUltimele stiri


loading...