2019-01-18 09:42


Două noi PENITENCIARE în România. Unde vor fi CONSTRUITE şi cu ce BANI

 |  18:39
Două noi PENITENCIARE în România. Unde vor fi CONSTRUITE şi cu ce BANI

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că în România urmează să se construiască două penitenciare noi printr-un credit contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Conform ministrului, împrumutul va fi utilizat atât pentru construcţia a două unităţi de detenţie noi, cât şi pentru modernizarea şi extinderea unor capacităţi existente.  "Guvernul are un memorandum prin care a aprobat anul trecut foaia de parcurs pentru îndeplinirea cerinţelor hotărârii pilot CEDO referitoare la condiţiile de detenţie. (...) Avem în vedere modernizarea acelor celule, spaţii care nu au condiţii corespunzătoare. Din păcate, mai sunt şi de acestea. Avem în vedere şi extinderea stabilimentelor penitenciarelor existente, prin construcţia unor pavilioane noi, cum se va derula în scurt timp şi aici la Botoşani. Avem în vedere şi construcţia a două penitenciare noi. Unul este la Berceni în Prahova, depăşind deja studiile de fezabilitate, şi altul în localitatea Unguriu în judeţul Buzău", a afirmat Toader, aflat într-o vizită de lucru la Penitenciarul din Botoşani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-23

TAGURI: penitenciare noi, cosntructie, BERD, bani, toader
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
23 Iun 2018

este o solutie nenorocita dar evitabila, insa asta este singura solutie la zi, intr-o tara needucata, inchisorile se inmultesc...Romania are nevoie de dascali de calitate si nu de brute -gardieni, insa cand "dascalul" suprem este penal( iar alti dascali de "varf" , la fel), la ce te poti astepta?
LEVST.
23 Iun 2018

nu mai vorbim de 'chiriasi", 99% vor fi amarasteni care fura de foame sau comit orice altceva din desnadejde si lipsa de perspectiva, in timp ce cei care au furat sute de milioane, la modul cel mai calificat, conspirativ, sunt lasati de acest ministru al (IN) justitiei sa plece din tara si sa consume alte milioane din cele furate...Chiar crede cineva ca acest soi de banditi( ajunsi in asa functii) nu au primit-si mai primesc- partea lor de prada?
LEVST.
23 Iun 2018

acesta este si motivul pentru care acest tudorel toader, este unul dintre credinciosii lui dragnea, odata cazut dragnea, vor iesi la iveala multele lui miselii facute si in sistemul de justitie si in cel educational...Destul de probabil ca in curand va semna-impreuna cu docila- diverse OUG-uri si vor initia si suspendarea hipopotamului de Sibiu( cu creier de soricel cu retardare mentala)...
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...