2017-01-22 22:15


Două accidente cu trei morţi şi şase răniţi într-o singură noapte în Capitală

 |  19:01
Două accidente cu trei morţi şi şase răniţi într-o singură noapte în Capitală

Treipersoane au murit şi şase au murit în urma a două accidente petrecute înnoaptea de sâmbătă spre duminică în Bucureşti şi pe şoseaua de centură aCapitalei.

Unuldintre accidente s-a produs pe şoseaua de centură a Capitalei, în zonaDomneşti, după ce maşina intrat într-o dubiţă. Accidentul a avut loc după ce untânăr, aflat la volanul unei maşini Skoda Octavia, nu a adaptat viteza lacondiţiile de drum şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de oautoutilitară care circula regulamentar. În urma accidentului, şoferul maşinii,în vârstă de 22 de ani, şi pasagerul din dreapta au murit pe loc. Alte douăpersoane aflate în maşină au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreascadin Capitală, în stare foarte gravă. Una dintre acestea, o tânără de 19 ani, amurit la spital.

Încel de-al doilea accident, cinci persoane au fost rănite, după ce şoferul unuitaxi a intrat într-un microbuz căruia nu i-a acordat prioritate, pe stradaMihai Eminescu din Capitală. Şoferul autoturismului Dacia Logan, în vârstă de43 de ani, care se îndrepta spre Calea Dorobanţi, nu a acordat prioritate de trecereîn zona intersecţiei cu strada Tunari, astfel că s-a ciocnit de un microbuzRenault în care se aflau mai multe persoane, a declarat purtătorul de cuvânt alBrigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Ioana Stancu. În urma accidentului,cinci persoane din microbuz, cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, au fostrănite uşor, fiind transportate la Spitalul "Sfântul Pantelimon"pentru investigaţii medicale. Şoferii celor două maşini nu au fost răniţi. Atâtşoferul taximetrului, cât şi cel al microbuzului, au fost testaţi cu aparatuletilotest, rezultatul indicând că nu au consumat alcool.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image