2019-02-20 09:33


Două seifuri cu aur au fost furate din complexul comercial Obor din Capitală

 |  10:21
Două seifuri cu aur au fost furate din complexul comercial Obor din Capitală

Două seifuri cuaproape 25 de kilograme de aur au fost furate, în noaptea de miercuri spre joi,din două magazine aflate în incinta complexului comercial Obor, la treisăptămâni după ce proprietarii fuseseră avertizaţi de poliţişti că nu au măsuride protecţie eficiente.

ChristianCiocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, joi, pentruMEDIAFAX, că incidentul s-a petrecut în jurul orei 3.00 noaptea, hoţii forţânduşile de la intrările în magazine.

Unul din seifuri era încastrat, în el fiind zece kilograme de aur, iarcelălalt, cu 14 kilograme de aur, nu era încastrat.

Prejudiciile se ridică la 300.000, respectiv 370.000 de lei,a spus Ciocan.

Acesta a precizat că, în urmă cu trei săptămâni, firmelerespective primiseră avertisment, în urma unui control al poliţiei, pentru cănu asigurau măsuri de pază corespunzătoare.

Ciocan a mai spus că poliţiştii îi caută pe hoţi, făcândcercetări şi cu privire la paza magazinelor ale căror paznici nu ar fi fost laposturi în momentul în care au avut loc furturile.

De asemenea, Christian Ciocan a spus că într-unul din seifuri eraudouă lingouri din aur ale Băncii Naţionale Române, pentru care nu s-a asiguratnicio măsură de protecţie.

Acesta a spus că Poliţia Capitalei va cere modificărilegislative pentru ca pedepsele acordate proprietarilor de societăţi comercialeîn care valorile nu sunt păzite corespunzător să fie mai mari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...