2019-02-20 01:34


Dragnea anunță REFERENDUM pentru Constituție. Când ar putea avea loc

 |  16:27
Dragnea anunță REFERENDUM pentru Constituție. Când ar putea avea loc

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, după întrevederea pe care a avut-o cu premierul Irlandei, că va fi organizat un referendum la sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie pentru modificarea Constituției României pentru redefinirea familiei.

„La începutul lunii septembrie, sigur o să discutăm în coaliție, o să discut și cu colegii mei din Senat și în partid, dar eu cred că în prima săptămână a lunii septembrie trebuie să fie votul în Senat pentru declanșarea referendumului în sensul dorit de acei 3 milioane de cetățeni care au semnat acea inițiativă. Referendumul poate fi organizat la sfârșitul lunii septembrie, pe 30, ultima duminică din septembrie, sau prima duminică din octombrie. Vom avea o discuție și cu Guvernul, pentru că oricum se va organiza referendumul, deci trebuie să prindem în buget banii pentru organizare”, a declarat Liviu Dragnea. 

„Nu e obligatoriu să fie duminică și nu este obligatoriu să fie doar o zi. Nu este limitativ. Eu sper ca până la începerea sesiunii parlamentare să se finalizeze discuțiile cu asociațiile care susțin parteneriatul civil, în așa fel încât la începutul lunii septembrie să reușim să avem o lege care să clarifice multe lucruri privind parteneriatul civi. Ce am spus de mai multe ori susțin în continuare, că trebuie să avem o astfel de lege. Trebuie să clarificăm noțiunea de familie, dar și parteneriatul civil. Fiecare cetățean trebuie să aibă posibilitatea să trăiască așa cum simte, fără să deranjeze pe alții”, a adăugat liderul PSD. 

„Este un subiect foarte sensibil și mă abțin să spun lucruri până când nu este finalizat un draft care să aibă șanse să fie votat în Parlament”, mai spune Dragnea.

Întrebat despre posibilitatea cuplurilor gay, într-un parteneriat civil, de a adopta copii, Dragnea a răspuns: „Am o rezervă aici”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-24

TAGURI: psd, dragnea, referendum, constitutie, familie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HUUUUUUU...!
24 Iul 2018

Cand se pune in practica referendumul pentru parlament unicameral si 300 de borfasi ? La acel referendum au participat peste 9 milioane de cetateni si a fost validat de CCR. LA ACEASTA MANIPULARE A PUSCARIASULUI drak-nea o sa participe analfabetii lui care-i plimba pe bani publici cu autobuzele. Pana nu se aplica cel cu 300 de borfasi NICI UN ROMAN NU AR TREBUI SA PARTICIPE LA MASCARADA MAFIEI PSD.
MAFIA PSD
24 Iul 2018

Este necesar un referendum ''FARA PENALI IN POLITICA''. ACEST GEN DE REFERENDUM NU CONVINE MAFIEI PSD CARE S-A OPUS APLICARII CELUI CU 300 SI PARLAMENT UNICAMERAL. ESTE INCA O GOLANIE MARCA PSD CIUMA ROSIE.
RO STAT MAFIOT
24 Iul 2018

drac-nea,hitler,stalin,ceausescu.......oare ce au in comun toti astia?
MACACPEDRAC-NEA
24 Iul 2018

MUIE PSDISTILOR .
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...