2019-01-17 03:17


Dragnea așteaptă vineri SENTINȚA judecătorilor: ”Oricine ar avea EMOȚII”

 |  19:50
Dragnea așteaptă vineri SENTINȚA judecătorilor: ”Oricine ar avea EMOȚII”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, își va afla vineri sentința în dosarul DGASPC Teleorman, cu doar o zi înainte ca partidul pe care îl conduce să organizeze un miting de amploare.

"Oricine are emoții, oricine ar avea. Eu, aşa cum am afirmat în permanenţă, mi-am susţinut şi îmi susţin cu tărie nevinovăţia mea. Şi sper ca orice s-a discutat în timpul, pe parcursul procesului să fi convins judecătorii că sunt nevinovat", a mai precizat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Întrebat dacă există vreo legătură între sentinţa în dosarul său şi mitingul PSD, de a doua zi, Dragnea a răspuns: "Sincer, nu văd legătura, dar dacă o forţaţi dumneavostră e în regulă. Noi am hotărât să facem mitingul pe 9 mai mai demult, chiar nu aveam informaţii că se amână pronunţarea."

Pe 8 iunie, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie ar putea pronunţa decizia în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

La termenul din 29 mai, procurorul de şedinţă a cerut pentru Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual.

De asemenea, în cazul liderului PSD, procurorul a susţinut că se impune constatarea că faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul "Referendumul", în care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunându-se anularea suspendării şi transformarea într-o pedeapsă cu executare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-07

TAGURI: dragnea, sentinta, dosar dgaspc, miting
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BELINO
07 Iun 2018

SA-I PUNA MUSTATA DIN BOT , IN CAP
JUDECATOR
07 Iun 2018

trebuia condamnat cu executare de la prima condamnare si scapau tara de un infractor periculos.asta este un dement nu este sanatos la cap.distruge o tara cu slugile lui ca sa fure .
LEVST.
07 Iun 2018

nu este pusa intamplator aceasta data, cei care fac cartile, vor sa transmita un mesaj imediat si puternic , tarii: daca dragnea nu este belit, este clar, Romania ca tara este pierduta, se va "infaptui" marele miting si -de aici- incingerea actualului razboi civil, mocnit(***)...Daca dragnea este pus la saramura, chiar si 3 sferturi din cei -acum siguri(2***)- ca vor veni la miting, vor renunta, iar hidra fara cap, va muri, in curand...(*** situatia romaneasca are caracteristicile majore ale unui razboi civil in derulare inceata, chiar comparand cu actuala Sirie, populatia este divizata si asmutita permanent , unii impotriva altora si 2), o mare parte a populatiei adulte a parasit Romania, exact ca si in Siria, lasandu-si parintii si copii , de izbeliste...;2*** sau s-ar putea ca -infuriate- numarul acestora sa creasca? Putin probabil, spre deosebire de sirieni, gresiti sau corecti, macar sunt niste luptatori, deci spre deosebire de sirieni, "cultura" romaneasca se bazeaza(de secole) pe principiul "capul plecat...", cu alte cuvinte fie ca ar avea dreptate, fie nu, romanii nu cred ca vor ajunge la lupta, noi romanii suntem un popor de lasi, istoria recenta o spune, insasi "revolutia" de la "89 si mineriadele atesta acest lucru...Singura sansa, -din nou, cei care fac cartile- sa dea bilet de voie si sa-i scoata pe bucuresteni la lupta, desigur inconjurati de politruci cu arme automate, asa ca " revolutionarii" stiu ca nu mai pot da inapoi, decat pe nasalie... "Astazi lumea ne cunoaste, Roman zice, viteaz zice!!!"))
BELINO
07 Iun 2018

NOAPTEA CUTITELOR LUNGI . GINDIT CU PROVOCATORI . TRAIASCA HITLER DE TELEORMAN
@ DRAGNEA
08 Iun 2018

SPER SA I SE ADAUGE LA CONDAMNARE SI CEI DOI ANI CU SUSPENDARE . AR SCAPA TARA DE CEL MAI MARE MAFIOT .
NEA CAISA
08 Iun 2018

ASTA E UN PROCES DE CACAT . MAFIOTUL TREBUIE TRIMIS IN INSTANTA PENTRU VILOIUL DIN TELEORMAN , PENTRU BELINA , PENTRU TEL DRUM , PENTRU AFACERILE DIN BRAZILIA . ACOLO ASTEPTAM NOI SA FIE CONDAMNAT , ACOOLO SINT BANII FURATI DE LA NOI . NU INTELEG DE CE SE AMINA REZOLVAREA DOSARELOR ASA MULT .
Random imageUltimele stiri

loading...