2018-12-14 21:28


Dragnea, ATAC fără precedent la adresa SPP: ”Nu am încredere. E o problemă de SECURITATE națională”

 |  20:06
Dragnea, ATAC fără precedent la adresa SPP: ”Nu am încredere. E o problemă de SECURITATE națională”

Președintele PSD, Liviu Dragnea vine cu noi argumente și noi detalii în scandalul declanșat împotriva Serviciului de Protecție și Pază. Dragnea afirmă răspicat că nu intenționează să mute serviciul de sub aripa președintelui România, dar că Iohannis este el însuși în pericol, fiind o problemă de securitate națională.

”Nu folosesc serviciile SPP, nu am incredere in Pahontu, seful SPP, isi foloseste angajatii sa colecteze informatii, foloseste oameni din guvern, oameni din partide, avea o practică nocivă, că mergea pe la parchete, instante. Majoritatea celor care mi-au spus era parerea lor. Miniștrii au luat ca un fapt, ca o glumă că ofițerii SPP trebuie să transmită lui Pahonțu ce făceau, unde se duceau. E un vicepremier care a spus-o cu subiect cu predicat, asumându-și niște riscuri. Unde scrie in fișa postului la SPP să se bage in viata politică, in influentarea membrilor guvernului?

Klaus Iohannis nu este partenerul meu, e un adversar politic, nu cred ca e interesat unde merge, ce face un ministru. Pahontu o fi singur? Cine culege informații? Pentru cine, in ce plan? Cine e colectionar de informații? Nici Iohannis nu e protejat, pentru ca nu strange el informatii, acele informatii sunt folosite pentru altcineva, asta e problemă de securitate națională.

Nu avem intenția să mutăm SPP de la președinte, o spun foarte răspicat. Eu nu vreau să fiu privit ca Isus in Romania, sunt oameni care mă urăsc. Eu n-am nimic cu institutia, e in regula, dar oamenii sunt obligați ca seara să depună un raport. Oricum sunt suficiente institutiile care ne urmaresc de dimineață până noaptea” a declarat Liviu Dragnea la RTV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-04

TAGURI: psd, liviu dragnea, spp, securitate nationala, ofiteri spp, pahontu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SPP
04 Feb 2018

Nu te mai agita asa dragnea pentru ca urmatorii ani ii vei petrece in puscarie.evident ca este vorba de securitate nationala cand o gasca de infractori au ajuns la putere in tara.este incredibil ca nu s-a facut nimic in tara cu sutele de miliarde de euro de la la buget si voi puneti taxe si mariti preturile in bataie de joc.desfiintati cnair si arestati mafia de acolo.astia saboteaza dezvoltarea tarii si mafia din min de finante.parazatiti nenorociti.
CINE VORBEA?!
04 Feb 2018

VOI, TOATE PUTORILE POLITICE SUNTEȚI/AȚI FOST/VEȚI RĂMÂNE O M A R E PROBLEMĂ PT.TOȚI ROMÂNII, ATINGÂND CONTINUU SECURITATEA NAȚIONALĂ, FIINȚA NAȚIONALĂ ÎN FIBRA EI CEA MAI PROFUNDĂ ȘI VALOROASĂ PRIN LEGI CRETINE, HG SECRETIZATE...S-AU DUS/SE DUC DRACULUI, PESTE HOTARE SAU ZAC NEEXPLOATATE MULTE DIN CAUZA VOASTRĂ, PT.CĂ AȘA ZICE M.UE SAU VOI, DEVALORIZÂND SAU VÂNZÂND PE 3 LEI BOGĂȚIILE ROMÂNIEI, INCLUSIV FACTORUL UMAN...DETERMINAT SĂ MIGREZE ȘI SĂ-ȘI VÂNDĂ FORȚA DE MUNCĂ ȘI INTELIGENȚA ÎN AFARĂ DE ȚARĂ! GENOCID SCRIE PE VOI, ORICE-AȚI FACE!
NEGRO
05 Feb 2018

Discursul alambicat al acestei erori a naturii umane indreptat impotriva a tot ceea ce mai functioneaza in Romania postcomunista starneste rasul. Cei care il apara (desi nu merita aceasta) nu trebuie sa auda si sa vada. Trebuie sa fie automatele PSD-ALDE care nu gandesc, ci executa la o simpla comanda, balivernele lui Guru. Ce are domnul Liviu Dragnea tocmai cu SPP-ul? Pai domnule astia au ochi si urechi. Astia au capacitatea de a observa rascolirile lui, tocmai ajuns stapanul Romaniei doar cu scopul de a-si asigura culcusul de aparator al coruptilor . Sa ne debarasam si de acestia... Ce se intampla de fapt cu acest Guru de Teleorman? A ajuns in culmea puterii si aplica doar ceea ce a invatat. Pumnul in gura dat celor care gandesc si palida asigurare a oligarhilor rosii ca Tara va ramane pentru totdeauna la picioarele lor. Nu conteaza strada, nu conteaza specialistii, cu atat mai putin legaturile cu lumea civilizata. Contam doar noi, satrapii rouje-caviar si dupa noi...potopul. E cam riscanta o asemenea lipsa de gandire... Caci despre caractere... Istoria isi are cuvantul ei. Iar caii nu mor cand vor cainii (sa ma ierte fanii dinamovisti, dar nu despre ei era vorba)...
Random imageUltimele stiri


loading...