2019-01-18 20:54


Dragnea, răspuns IRONIC la solicitarea lui Iohannis: ”O să citesc până o să înțeleg”

 |  20:25
Dragnea, răspuns IRONIC la solicitarea lui Iohannis: ”O să citesc până o să înțeleg”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat vineri adresa primită de la şeful statului privind nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe.

"Într-adevăr, am primit o adresă de la preşedinte, eu şi Călin Tăriceanu, o propunere pentru SIE. Şi acum, ca să citez un clasic în viaţă: această adresă aduce mai multe întrebări decât clarificări. O să o citesc până o să înţeleg, poate e nevoie să facem o dezbatere pe această temă şi o să vă comunic. Ăsta e răspunsul la întrebarea încă nerostită în legătură cu nominalizarea la SIE", a spus liderul PSD, la Şcoala politică de vară a Tineretului Social Democrat, transmite Agerpres.Preşedintele Klaus Iohannis a transmis joi o scrisoare preşedinţilor Parlamentului în care propune numirea lui Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-06-15

TAGURI: dragnea, psd, raspuns, ironic, iohannis, numire, sie, gabriel vlase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
15 Iun 2018

CIRCARI PE BANI NOSTRI
ANONIM
15 Iun 2018

Opinați că faptul că a participat la o demonstrație îmbrăcat în roșu, chestiune contestată de unele persoane, l-a pus pe Iohannis în fața "alegerii" de al propune pe Vlase la SIE ?
@JIGODIA ANONIM
16 Iun 2018

DE FAPT , DE CE TE FUTE GRIJA PE TINE BAI BOULE ?
PSD
16 Iun 2018

dragnea nu mai ameninta lumea ca oricum in afara de aurolaci nu te baga nimeni in seama.psd estw terminat si tu ti-ai indeplinit bine rolul de distrugere a acestui partid plin de infractori.ce crezi persoanele amenintate si santajate sa vina la miting vor vota psd?sigur nu.asa ca urlii la luna.esti deja prins intr-un nou dosar de complot impreuna cu dorneanu iordache toader.exista probe clare in acest sens.nu stiai asa este?
ANONIM
16 Iun 2018

NAROZII, BORFASII, TICALOSII, CRETINII, GUNOAIELE UMANE, ETC FAC POLITICA STATULUI IN ROMANIA.
ANONIM
16 Iun 2018

Ați zice și că oricare dintre înțelegerile politice "convenite" ,în aceste vremuri, între politicieni precum Tăriceanu, Dragnea, Iohannis, Băsescu sau/și alții, conțin și aspecte infracționale ?
ANONIM
16 Iun 2018

Opinați că s-ar fi propus și votarea în PSD și în celălalt partid al coaliției de guvernare, ALDE, a nominalizării președintelui pentru șefia SIE, pentru ca cele două partide și liderii lor să acționeze în mod democratic, exprimând opiniile majoritare din partide, așa cum solicită și Popescu Tăriceanu , liderul de partid de la ALDE, în mod public, despre democrație și exprimarea liberă a opiniilor politice ?
ANONIM
16 Iun 2018

Opina-ti-as mutra...
ALENNA ALISON
26 Iun 2018

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț   ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...