2019-02-17 18:52


DRAGNEA recunoaște că ORDONANȚA îl scapă de o acuzație. De ce spune liderul PSD că, totuși, procesul său nu se oprește

 |  19:42
 DRAGNEA recunoaște că ORDONANȚA îl scapă de o acuzație. De ce spune liderul PSD că, totuși, procesul său nu se oprește

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a admis joi că OUG privind modificarea Codurilor, adoptată de Guvernul Grindeanu, îi anulează acuzaţia de instigare la abuz în serviciu, el arătând că procesul său nu se încheie deoarece rămâne cealaltă acuzaţie, de fals intelectual.

''În ceea ce priveşte ordonanţa care a fost dată pentru anumiţi lideri politici, pentru o gaşcă de politicieni, cum spunea preşedintele Iohannis - spun cu toată sinceritatea şi responsabilitatea - după ce ieri, fiind deja publică ordonanţa, am stat împreună cu avocaţii mei şi am confirmarea a ceea ce bănuiam: această ordonanţă nu opreşte procesul în care eu sunt implicat, dintr-un motiv foarte simplu. Pe baza unei mărturii sută la sută mincinoasă, obţinută prin presiune de la o doamnă deja condamnată pentru luare de mită, declaraţie contrazisă de alţi martori, eu sunt acuzat de instigare la abuz în serviciu şi fals intelectual. Falsul intelectual rămâne'', a susţinut Dragnea, potrivit Mediafax.

Întrebat dacă acuzaţia de abuz în serviciu va fi anulată de OUG, aşa cum a precizat anterior, el a răspuns contrazicând ceea ce a spus anterior: ''Falsul intelectual rămâne, nu văd de ce nu ar rămâne abuzul, dacă tot zice că am instigat la el''.

Social-democratul a precizat că, în acest caz, procesul său merge mai departe, susţinând că prevederea din OUG privind denunţul nu se aplică retroactiv.

''Procesul meu nu se închide, merge mai departe. Este valabil, acea prevedere (privind denunţul - n.r.) nu se aplică retroactiv'', a conchis Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: dragnea, psd, ordoananta, acuzatie, fals intelectual, abuz in serviciu, proces, denunt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA ISTORIEI
02 Feb 2017

SA FI BLESTEMAT BANDITULE DE TELEORMAN . MERGI LA EI IN PIATA DACA AI CURAJ .
INPUSCATI IN PIATA
03 Feb 2017

CIORDEALA DE BRAZILIA . ALO CUCUVEAUA NU IL INTREBI DE AVERILE FURATE SI ASCUNSE IN CARAIBE SI BRAZILIA . DE CE AI AMINAT PROCESELE ATITIA ANI ?? L-AI LASAT SI PE MAZARE , CU CIORDEALA
REVOLTA
03 Feb 2017

Dragnea tu esti terminat nu aveti cum sa mai iesiti pe strada .vor fi un milion de oameni în strada.fii ca ta mai are curaj sa iasă pe strada?țăran basit din teleorman
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...