2019-05-25 18:10


Dragnea se LEAPĂDĂ de Ministrul Justiției: ”Se pare că PSD nu și-l mai ASUMĂ pe Tudorel Toader”

 |  16:53
Dragnea se LEAPĂDĂ de Ministrul Justiției: ”Se pare că PSD nu și-l mai ASUMĂ pe Tudorel Toader”

Liviu Dragnea a declarat miercuri că Tudorel Toader nu mai este asumat de PSD ca ministru al Justiției.

Liderul social-democrat a mai spus că cele două Coduri penale vor fi modificate de Parlament prin lege, lăsând să se înțeleagă că a renunțat la varianta unei ordonanțe de Urgență. El a acuzat Guvernul că a păcălit Parlamentul pe acest subiect.

”Nu e ministrul meu (Tudorel Toader – n. red.). A fost asumat de PSD, nu știu cât o să mai fie asumat de PSD. Se pare că PSD nu și-l mai asumă”, a declarat Liviu Dragnea. ”Îl considerați pre important pe acest om, eu nu”, a mai spus liderul PSD despre Tudorel Toader.

Întrebat dacă cele două Coduri penale vor fi adoptate până la urmă în Parlament, Dragnea a răspuns: ”Parlamentul trebuie să lucreze. A luat o pauză păcălit de Guvern, acum trebuie să lucreze”.

Liviu Dragnea a mai spus că moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader nu a fost votată azi în Senat deoarece parlamentarii PSD erau plecați cu treabă în teritoriu, iar președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este plecat din țară.

„Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj important despre care să vorbesc în fiecare zi. (…) S-a amânat (n.r. – moţiunea) pentru că majoritatea senatorilor PSD au fost plecaţi sau aveau treabă în teritoriu şi, de asemenea, domnul Călin Popescu Tăriceanu nu este în ţară. Săptămâna viitoare este timp suficient să se dezbată şi să se voteze. Vor vota (n.r. – senatorii PSD) exact aşa cum le dictează conştiinţa lor de pesedişti. (…) Discutăm atunci”, a declarat Dragnea, în judeţul Giurgiu.

Declarațiile liderului PSD vin în contextul răcirii accentuate a relații cu Tudorel Toader, pe care îl acuză că nu a livrat ordonanța de urgență d emodificare a Codurilor penale care l-ar fi scăpat de condamnarea definitivă în dosarul referendumul, dar și de condamnarea în primă instanță la trei ani de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-10
Citeste si:
Tudorel Toader îi dă REPLICA lui Dragnea: ”Eu nu sunt membru de partid!”
Iohannis, MESAJ de ultimă oră pentru partidele politice: ”Nu OBLIG pe nimeni, dar e cel puțin ciudat”

TAGURI: liviu dragnea, tudorel toader, ministrul justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Apr 2019

BA TARANE MUHAIA BANDIT - TILHAR ; AI DISTRUS TARA CU GASCA TA DE PERLAMENTARI
MACACPEDRAGNEA
11 Apr 2019

SPER CA MIINE SA FII TRIMIS LA JILAVA BAI JIGODIE HOATA .
ANONIM
11 Apr 2019

@Dat fiind interesul deosebit al partidelor politice perindate pe la guvernări, pentru câștigarea "bătăliilor pe justiție", apreciați că PSD și ALDE îl vor propune și susține pe ministrul de la justiție pentru alegerile prezidențiale, Tăriceanu și Liviu Dragnea fiind "recompensați" cu roluri de "aplaudaci" ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG