2019-05-21 05:52


Dragnea și Tăriceanu, mai aproape de SENTINȚĂ. Cine sunt JUDECĂTORII din procesele celor doi

 |  18:02
Dragnea și Tăriceanu, mai aproape de SENTINȚĂ. Cine sunt JUDECĂTORII din procesele celor doi

Dosarul angajărilor fictive de la ÎCCJ, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, va fi judecat de Completul 2, format din judecătorii Enceanu Simona Daniela, Rog Tatiana Lucia, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida. Dosarul lui Liviu Dragnea va fi judecat, până la finele anului 2018, de completul penal 2.

Celelalte cauze au fost repartizate în felul următor: dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu - C3, dosarul lui Toni Greblă - C3, dosarul lui Victor Ponta (Complex Energetic Oltenia) - C1, contestatia in anulare a Elenei Udrea - C3.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au tras la sorţi pentru anul 2018, joi, noii judecători din completurile de 5, care sunt de data aceasta 6 în total, spre deosebire de 4, câte erau până acum. La începutul anului 2019, va avea loc o nouă tragere la sorţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-13

TAGURI: dosar, dragnea, tariceanu, ponta, iccj, complet judecatori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
13 Dec 2018

Bine ca s-a rezolvat poate scapa Romania de cei doi hoti si borfasi draknea si tariceanu care au distrus toate institutiile statului in ultimii doi ani. La puscarie lichelelor , unde va este locul.
@ANONIM
13 Dec 2018

Da ,ai dreptate Dragnea si Tariceanu au distrus tara care are cea mai mare crestere economica ,a fost primita in Shengen urmand sa adere la OCDE A crescut salariul minim de n ori etc etc Dar noi nu vrem asta ,noi nazi vrem pisat la sticla si prafuri din belsug In timp ce noi ne drogam vrem sa fim condusi de sas El are 4 ani de cand se ocupa cu naveta Lucreaza 3 zile apoi naveta la ravasitoare sa manance SUPA cu galuste Cand ramane aici nu face altceva decat se cearta cu femeile si cu duamna prim ministru ,,femeia asta '' care nu asculta de el Ceilalti Grindeanu siTudosa cum ascultau Ea e mai smechera Apoi excursiile sunt pe primul plan Ce daca in italia s a tinut intrunirea consiliului europei lui nu i trebuie asta el s a dus la muzeu cu ravasitoarea scaunul fiind ocupat cu aer Dar chiar daca era ocupat de el tot aia S A dus acolo ca surda la horaAsta vrem noi nazi drogatii pentru Romania Un fel de prosteala ,cacareala
ZICI Că-S
13 Dec 2018

MIAUNEL și BĂLĂNEL....VAI CAPUL LOR!!!
ANONIM
13 Dec 2018

Dar homalaul cu dinti de cal un hot si un mafiot cu ravasitoarea i si ea hoata cum e ?Evai ..curu lor!
ANONIM
13 Dec 2018

SACALII GHERTOI ROSI TRADATORI . DE GEABA . IA MITUIT CU SALARI COLOSALE SI PENSI SPECIALE . DACA SE POATE CITE 2 - 3 - 4 DE FIECARE CATEGORIE . ADICA CIRCA 100 - 200 - 500 DE PENSI OBISNUITE . SA PISAT PE EI .
@@ANONIM CRETIN
14 Dec 2018

Iata realizarile mafiei psd in doi ani de NEGUVERNARE : CEA MAI MARE INFLATIE DIN EUROPA 5,6% , CEL MAI MARE ROBOR 3,7% 220000 DE ROMANI AU FUGIT DEFINITIV DIN TARA , CRESTEREA TAXELOR LOCALE , PESTA PORCINA SCAPATA DE SUB CONTROL , 59 COPII MORTI DE RUJEOLA , SPITALE INSALUBRE UNDE MOR BEBELUSI SAU SUNT INFECTATICU STAFILOCOC AURIU , MANUALE TIPARITE GRESIT DE CLIENTELA MAFIEI PSD , VANZAREA '' INSULEI MARI A BRAILEI '' ( 70000 HA. TEREN ARABIL ) LA ARABI UNDE RECOMPENSA A FOST O EXCURSIE DE DOUA SAPTAMINI A PROASTEI IN TARI ARABE , PENSII SI INDEMNIZATII SPECIALE PENTRU MAFIE , NICI UN METRU DE AUTOSTRADA , AU DISTRUS JUSTITIA , VEZI REZOLUTIA UE si RAPORTUL MCV , IZOLAREA ROMANIEI IN EUROPA , DATORIA EXTERNA DUSA LA 100 MILIARDE EURO , PENSII SI POMENI PE DATORIE , PUSCARIASUL INFRACTOR ( draknea ) persoana non-grata pentru socialistii europeni , analfabeta habar nu are ce-i cu ea . , DEFICITUL COMERCIAL DUS LA 1,9 MILIARDE EURO PE LUNA , DEFICITUL BUGETULUI DE STAT TRIPLU FATA DE 2017 FORMAREA UNUI GIO CARE A DISTRUS TOATE INSTITUTIILE STATULUK. MEDIUL PRIVAT ABANDONAT , 18000 DE PFAuri INCHISE. SINGURUL CARE SE LUPTA CU MAFIA PSD ESTE PRESEDINTELE IOHANNIS CARE LUPTA PENTRU ROMANI.
ANONIM
14 Dec 2018

Locul porkarului hot draknea este la zidurile din Targoviste unde a fost si nea nicu. Bineintzeles cu tariceanu si GIO PSD-ALDE LANGA EL.
ANONIM
14 Dec 2018

SOBOLANI TRADATORI LA UNGURI . FANARIOTUL ARE AFACERI CU FIRME MOGHIOROS DIN WECEUL PESTA
ANONIM
15 Dec 2018

@Ați zice totuși că domnii Tăriceanu și Dragnea sunt doi lideri politici, "pulverizați"' anterior cu "esență de Băsescu" ,"rebrenduiți" ( sau chiar și "revopsiți" probabil s-ar putea zice), și pe la PSD, și care duc "lupte aprige" cu "funcționarea justiției" , remarcând totuși că ,nu prea le iese "legiferarea" , după "obișnuințele traziției"?
Random imageUltimele stiri


STARBAG