2019-05-20 20:27


Dragnea ȘOCHEAZĂ: ”S-a încercat ASASINAREA MEA”

 |  21:24
Dragnea ȘOCHEAZĂ: ”S-a încercat ASASINAREA MEA”

După ce a dezvăluit de mai multe ori că a fost amenințat cu moartea, președintele PSD, Liviu Dragnea a povestit la Antena 3 că a fost victima unei tentative de asasinare.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazați la Athene Palace, am scăpat.

Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parțial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume” a declarat Dragnea la Antena 3.

Întrebat dacă este vorba despre Soros:

”El se gândea la mine, eu nu mă gândeam la el.”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: dragnea, asasinare, amenintare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
21 Aug 2018

daca statul e mafiot si tu te-ai imbogatit cu sute de milioane de euro ....tu ce dracu esti?......un MARE MAFIOT
PRESS
21 Aug 2018

esti mort deja criminalule dragnea aflat in libertate.tu nu vei mai iesi pe strada.
TRADATORI DE TARA
22 Aug 2018

SE VEDE DUPA FATA DE BANDIT CA ESTI MARE SCORPIE DE MINCINOS . AI FACUT NOAPTEA CUTITELOR LUNGI . DIN CAUZA TA SI CELORLANTI DIN INAINTEA TA , SA ALES PRAFU DE TARA , DISCORDIE NATIONALA . PENTRU UN HOT PERVERS , BANDIT DIN BANI STATULUI . CINE TE OBLIGA SA SUPORTI TOATA TARASINIA . DACA NU IT-I CONVINE DA BANI FURATI SI LASA POPORUL IN VIITOAREA SOARTA , CU ALTI OAMENI SI CONSTINTA . ASA SA-TI AJUTE DUMNEZEU , DISCORDIA NATIONALA . LA FEL CA MICROFOANELE DIN BUCATARIA LUI VATAFUL FANARIOT DE TELEORMAN ,CARE A LASAT BARBATUL GRAV BOLNAV SA MOARA
DUPA 12 ZILE ...
22 Aug 2018

… IN SFIRSIT , PORCUL NATIONAL LIVIU DRAGNEA A REVENIT LA VIATA CU O STIRE DEMENTIALA : A FOST VICTIMA UNUI ATENTAT NEREUSIT . ARE CINEVA O CAMASA DE FORTA PENTRU ACEST DEMENT ? DACA ARE , SA-L IMBRACE IN EA LA NUNTA MAFIOTULUI JR.
UNIVERSITATEA DIN ALEXANDRIA
22 Aug 2018

HA , HA , MIINE SPUNE DE MICROFOANE , CA CIUTA ? CIND SE AUDE SI MINTE , DE O VALIZA CU MOMEALA DE PESTI , LA CUIBUL VULTURILOR DIN INSULA LUI BELINA ? ERA LA O FOFOLOANCA DE LA GIGOLO GHITA SI TASU PAZNIC LA PUSCARIA RAHOVA SI VISA , VISA , LA O GAURA DE FURNICA . ZICA CA E TARE IN MACIUCA . CIND SCUTURA MACIUCA DE O RADACINA DE NUC , CADE NUCILE DIN COPAC . SI IN LIVADA DE LA BELINA , CIND SE SCUTURA DE RADACINA PRUNULUI , CADE NUMAI PRUNE COAPTE DIN EL .
DISTRUGEREA TARI
22 Aug 2018

POATE ERAI IN BRAZILIA SI VREA SA TE RAPEASCA PENTRU BANI ? TE STIE TOATA LUMEA DE BANDIT CU BANI MULTI SI PUNE EI CEVA LA CALE . TREBUIE SA TE ASCUNZI LA PUSCARIA DE CARE FUGI SI DISTRUGI TARA . RAMII IN ISTORI DE MARE MINCINOS SI HOT NOTORIU
@DRAGNEA
22 Aug 2018

UNDE MAI BELESTI TU PORCUL ANUL ASTA NENOROCITULE ? NIMENI NU MAI VREA SA FIE IN APROPIERA TA . POATE DOAR SCROAFELE TALE DIN TELEORMAN : VEORICA , VAGABOANDA DAN , SERVIL SI PORCII DIN JANDARMERIE . SPER SA TE VEDEM IN ZEGHE CIT MAI CURIND BORFASULE .
IOHANNIS !
22 Aug 2018

Ai grija porcule ca vine ignatul peste4 luni
@ IOHANIS
22 Aug 2018

Vrei sa spui ca vine ignatul la STERP ......mare pagubă....dacă nu a produs nimic pana acum ...poate asa scăpăm de pesta sterpilor
#PROBA
22 Aug 2018

PÂNĂ LA ,, PROBA CONTRARIE " : victimizare,victimizare,victimizare ...
Random imageUltimele stiri

4 EXERCIŢII fizice pentru picioare sexy Acum 5 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati


STARBAG