2018-12-16 03:54


DRAGONUL ROŞU. Evaziune de peste 54 milioane de lei

 |  18:52
DRAGONUL ROŞU. Evaziune de peste 54 milioane de lei

Procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară au efectuat, joi, 64 percheziții domiciliare în București și județele Ilfov și Brăila, în cadrul unei acțiuni vizând destructurarea unei grupări conduse de un român și doi chinezi, specializată în evaziune fiscală și spălare de bani, prin vânzarea de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în complexuri comerciale din Capitală, printre care și "Dragonul Roșu".

Potrivit unui comunicat al DIICOT, un român și doi cetățeni chinezi au constituit un grup infracțional organizat la care au aderat 15 suspecți, români, turci și chinezi, având ca obiect realizarea unui amplu mecanism evazionist ce vizează sustragerea de la plata TVA și a impozitului pe profit. Marfa provenea din China, însă articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte erau importate în România prin Turcia de către doi cetățeni chinezi.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat până în prezent este de 54.388.237 lei. Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate 10 autotrenuri care conțineau obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: dragonul rosu, evaziune, actiuni
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
27 Noi 2015

Ha , ha , acum sau trezit , dupa ce nu mai este Izmenarul si Niro , pe cai mari .
Random imageUltimele stiri


loading...