2018-12-19 16:02


Drogul „crocodil” macină muşchii şi carnea

 |  19:21
Drogul „crocodil” macină muşchii şi carnea

Un nou drog care a apărut în Rusia şi a înaintat spre Europa a băgat specialiştii în sperieţi. Este vorba de un substituent ieftin al heroinei care, o dată injectat, distruge muşchii şi organele interne, iar pielea se colorează în gri-verde şi devine solzoasă, asemenea celei de crocodil.

Drogul, denumit dezomorfină, este de zece ori mai puternic decât morfina şi poate fi fabricat din codeină, medicament care se găseşte în orice farmacie, diluant, benzină şi acid fosforic. Efectele acestuia sunt dezastruoase, muşchii şi carnea se descompun, ficatul şi rinichii cedează, consumatorii simţind nevoia de o nouă doză la numai două ore după prima. Speranţa de viaţă a celor care se droghează cu dezomorfină este de maximum trei ani, însă cei mai mulţi mor după un an de când au început să se injecteze sau, în unele cazuri, chiar după prima doză. Cei care reuşesc să supravieţuiască rămân desfiguraţi.

Drogul a făcut ravagii în Rusia, unde se estimează că există aproximativ un milion de consumatori. Recent, şi autorităţile germane au intrat în alertă după ce au descoperit că mai mulţi tineri îl folosesc. Până în prezent, autorităţile din România nu au depistat semne că acest drog ar fi pătruns în ţară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ION
20 Oct 2011

multumesc pentru informatii, o sa fac si eu comanda, pe internet daca nu, multumesc pt reteta, poate imi iese
RAMONA
14 Noi 2011

ms ptr drogul crocodil o sa-l iau si eu de la prietenul meu care este plecat in Rusia
SEBA
08 Feb 2013

sunteti ticniti sunteti suparati pe viata?nu a-ti vavut ce terminati si zombie sunt?
ION PANA
08 Feb 2013

in atentia tuturor,studiati art.,,cancerul poate fi anihilat in 48 de ore cu o singura planta"vitiligo ....mai multe...,,HEMOROIZII SI PLANTA MIRACOL"
Random imageUltimele stiri


loading...