2017-01-17 02:47

EVENIMENT


Drogul „crocodil” macină muşchii şi carnea

 |  19:21
Drogul „crocodil” macină muşchii şi carnea

Un nou drog care a apărut în Rusia şi a înaintat spre Europa a băgat specialiştii în sperieţi. Este vorba de un substituent ieftin al heroinei care, o dată injectat, distruge muşchii şi organele interne, iar pielea se colorează în gri-verde şi devine solzoasă, asemenea celei de crocodil.

Drogul, denumit dezomorfină, este de zece ori mai puternic decât morfina şi poate fi fabricat din codeină, medicament care se găseşte în orice farmacie, diluant, benzină şi acid fosforic. Efectele acestuia sunt dezastruoase, muşchii şi carnea se descompun, ficatul şi rinichii cedează, consumatorii simţind nevoia de o nouă doză la numai două ore după prima. Speranţa de viaţă a celor care se droghează cu dezomorfină este de maximum trei ani, însă cei mai mulţi mor după un an de când au început să se injecteze sau, în unele cazuri, chiar după prima doză. Cei care reuşesc să supravieţuiască rămân desfiguraţi.

Drogul a făcut ravagii în Rusia, unde se estimează că există aproximativ un milion de consumatori. Recent, şi autorităţile germane au intrat în alertă după ce au descoperit că mai mulţi tineri îl folosesc. Până în prezent, autorităţile din România nu au depistat semne că acest drog ar fi pătruns în ţară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ION
20 Oct 2011

multumesc pentru informat ii, o sa fac si eu comand a, pe internet daca nu, multumesc pt reteta, poat e imi iese
RAMONA
14 Noi 2011

ms ptr drogul crocodil o sa-l iau si eu de la prie tenul meu care este pleca t in Rusia
SEBA
08 Feb 2013

sunteti ticniti sunteti s uparati pe viata?nu a-ti vavut ce terminati si zom bie sunt?
ION PANA
08 Feb 2013

in atentia tuturor,studia ti art.,,cancerul poate f i anihilat in 48 de ore c u o singura planta"vitili go ....mai multe...,,HEMO ROIZII SI PLANTA MIRACOL"

Adauga un comentariu

Random image