2019-01-23 19:03


Duminică spre luni, „NOAPTE albă la #COLECTIV”. La 21 de luni de la INCENDIU, numărul morților a ajuns la 65

 |  10:03
Duminică spre luni, „NOAPTE albă la #COLECTIV”. La 21 de luni de la INCENDIU, numărul morților a ajuns la 65

Cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria victimelor incendiului produs în clubul Colectiv din Capitală în noaptea de 30 octombrie 2015 sunt aşteptaţi duminică seară în Piaţa Bucure, unde până luni dimineaţă va avea loc un eveniment intitulat „Noapte albă la #Colectiv", informează News.ro.

„În data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii", este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.

Sâmbătă, încă un rănit în incendiul din Colectiv şi-a pierdut viaţa, numărul celor care au murit în urma incendiului ajungând astfel la 65.

În Piaţa Bucur a fost amplasat un monument construit în memoria victimelor din Colectiv, compus dintr-un soclu de piatră în formă de semisferă şi o sculptură din bronz, sub forma unui înger, la baza căruia au fost gravate numele celor 64 de persoane care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitalele din Bucureşti şi din străinătate.

Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-30

TAGURI: colectiv, noapte alba, duminica, incendiu, morti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

3 REMEDII NATURISTE pentru a scăpa de răceală Acum 4 ore | (0)
Sfaturi si curiozitati

loading...