2019-01-24 04:31


După sistemul loveşte şi fugi. Sucursala BCR-Piaţa Alba Iulia a fost prădată în zece secunde

 |  18:05
După sistemul loveşte şi fugi. Sucursala BCR-Piaţa Alba Iulia a fost prădată în zece secunde

Doi tineri sunt căutaţi de poliţiştiibucureşteni după ce au dat o spargere la Banca Comercială Română – SucursalaPiaţa Alba Iulia. Suspecţii au fugit de la locul faptei cu o motocicletă şi cuun sac de bani în care se aflau 400.000 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei,Christian Ciocan, a spus că, în jurul orei 13.30, un bărbat a spart un geam alsucursalei bancare, a intrat în clădire îmbrăcat în costum de motociclist şiavând o cască pe cap şi a luat un sac cu bani care se afla pe biroul casieriei.Tâlhăria a durat doar zece secunde. Individul a ieşit pe unde a intrat, adicătot pe geam. În faţa băncii îl aştepta un alt tânăr, pe o motocicletă, îmbrăcatîntr-o canadiană cu blană la guler. “Cei doi au fugit dela locul faptei cu motocicleta, care nu avea număr de înmatriculare”, a maispus Ciocan. Bărbatul care a furat sacul cu bani are în jur de 20-25 de ani, constituţieatletică şi între 1.70 şi 1.75 metri înălţime.

Constantin Stoian, şeful ServiciuluiInvestigaţii Criminale al Direcţiei Judiciare din Poliţia Capitalei, a spus căpoliţiştii au verificat, la locul furtului, dacă geamurile filialei bancareerau securizate şi unde erau depozitaţi banii. Totodată, anchetatorii au audiatmai mulţi martori şi încearcă să îi identifice pe suspecţi. Întrebat dacă bancaavea paznici, Stoian a răspuns că o sucursală bancară nu este obligată să aibăpaznic, atâta vreme cât e conectată la un dispecerat al unei firme de pază.Comisarul a adăugat că atât firma de pază, cât şi poliţiştii Secţiei 11 auajuns foarte repede la locul incidentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...