2018-12-19 01:30


E OFICIAL! Președintele Iohannis, obligat de CCR să emită decretul de REVOCARE a lui KOVESI. Cine sunt judecătorii care au făcut opinie separată

 |  17:11
E OFICIAL! Președintele Iohannis, obligat de CCR să emită decretul de REVOCARE a lui KOVESI. Cine sunt judecătorii care au făcut opinie separată

Preşedintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, fiind constatată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională generat de refuzul şefului statului de a da curs propunerii de revocare, se arată într-un comunicat al CCR, transmis miercuri Agerpres.

"Curtea, cu majoritate de voturi, a statuat: 1 - Constată existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între ministrul Justiţiei şi preşedintele României, generat de refuzul preşedintelui României de a da curs propunerii de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kovesi. 2 - Preşedintele României urmează să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, doamna Laura Codruţa Kovesi", se precizează în comunicat.

Votul judecătorilor Curţii Constituţionale în cazul deciziei privind refuzul revocării şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost de 6 la 3, potrivit unor surse judiciare.

Sursele citate au arătat că au făcut opinie separată judecătorii Livia Stanciu, Daniel Morar şi Ştefan Minea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-30

TAGURI: iohannis, oficial, ccr, revocare, kovesi, decret
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


RONI
30 Mai 2018

decizia este zero.judecatorii mafiei arestati.sunt dovezi clare.presedintele nu este obligat sa faca nimic.ccr desfiintata.ccr si-a depasit atributiile.dragnea arestat impreuna cu dorneanu.
MAFIS
30 Mai 2018

Ccr nu poate obliga pe nimeni sa semneze ceva.asa ca decizia este zero si neconstitutionala.dorneanu arestat impreuna cu dragnea.klaus nu va semna nimic iar strada ii va spulbera pe dementii astia.
NEGRO
30 Mai 2018

Sa nu uitam! In CCR sunt si alti membri impusi de partide din actuala opozitie. Cu scorul este de 6 la 3 rezulta ca si un judecator uns de opozitie a fost de acord cu politizarea justitiei de catre actuala coalitie otravita. Prin urmare, nici in CCR nu putem sa ne bazam pe judecatorii care ar trebui sa vegheze la echilibrul puterilor in stat. Sesizarea lui Tudorel Toader nu a fost un joc, unsurosul politruc are o experienta din mersul C. C. Dambovitene. Asa ca dragi romani, avem mult de furca cu actuala clasa politica a cleptomanilor KGB. Dumnezeu ne poate ajuta in aceasta lupta, dar nu ne poate baga nimic in traista. Totul a fost papat de cei ce-si fac legi pentru dumnealor. Iar Tudorel Toader stie s-o aplice. Caci a fost acolo. Nu uitati!
JUSTITIABILUL
30 Mai 2018

Dintre cei noua membri ai CCR au votat ca niste TRADATORI TURBATI ai neamului COMUNISTOIZII BOLSEVICI, Valer Dorneanu Simona-Maya Teodoroiu Petre Lăzăroiu (numit de preşedintele României, pentru terminarea mandatului unui judecător care a decedat Ninosu, mandat care s-a încheiat în 2010; renumit în 2010) Mona Pivniceru Marian Enache Attila Varga . Au votat IMPOTRIVA adevaratii JUDECATORII RATIONALI SI CU DISCERNAMANT Mircea Ştefan Minea, Daniel Morar si Livia Stanciu CINSTE LOR.
LEVST.
30 Mai 2018

cum am zis, dorneanu a venit cu decizia in cioc, iar iohanis este prea las sa lupte impotriva acestei decizii, desi intotdeauna l-am banuit ca este "parte din joc", adica a lasat totul sa mearga in acest fel, pentru a face , "resemnat", ca si Pilat, 'spalatul pe maini", de cerneala cu care va semna mazilirea L. Kovesi..
CCR
30 Mai 2018

Ccr este compromisa definitiv .nu trebuie bafati in seama slugile mafiei.plus ca si-a depasit atributiile.nu este instanta de judecata.
ROMA
30 Mai 2018

pensionarii senili de la ccr care sug pla lui dragnea infractorul si i-au dat muie lui pivniceru in wc nu pot sa oblige pe presedinte sa semneze ceva.asa ca ne psam in capul lor de bosorogi si cu decizia lor neconstitutionala ne stergem la cr.
HORUS
30 Mai 2018

E tentativa de Lovitura de Stat mascata de decizie CCR!CCR nu poate da dispozitii Presedintelui,conform Constitutiei!
TRADATORI DE TARA
30 Mai 2018

BAI NEAMULE ; UNDE SINT IMTREPRINDERILE , INDUSTRI , ECONOMIA , PADURILE , PETROLUL , GAZELE , APA , BANCILE DATORI DE PESTE 200 MILIARDE EURO . UNDE SINT BANI FURATI DE UDREA , COCOS , MAZARE , PATRICIU REDEVENTELE , ARMATA ?? TOATE SINT DISPARUTE . CIT AU RECUPERAT NICI SALARIILE SI PENSIILE ENORMA , NU AU RECUPERAT . TOTUL A DISPARUT . CE DRACU ETITA TAMTAM , PENTRU ELENA DIN TROIA ????
PREMIER
31 Mai 2018

presedintele tarii conduce sedintele de guvern.nu poate fi subordonat unui minisru.plus ca este ales de populatie .ccr desfiintata .judecatorii sclavii mafiei arestati.verificati ce au facut acesti judecatori inainte de decizie.oricum nu trebuiesc bagati in seama sunt total compromisi.300 de parlamentari prin referendum si mutantii din parlament nu au tinut cont asa ca ccr este un wc imputit de care trebuie sa te feresti.parlamentarii de ce nu au tinut cont si mai functioneaza?nu sunt neconstitutionali ?sunt.asa ca ne psam pe ccr si bosorogii senili cu miros de mort care fac parte din curtea curvelor romane.
MARINELU
31 Mai 2018

Numai juristi pe aici. Ca si experti in fotbal.
ANONIM
31 Mai 2018

@premier: Hai sa desfiintam tot!
Random imageUltimele stiri


loading...